Όλο και πλησιάζει ο Σκαθαροζούμης

beetlejuice
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Σχεδόν 27 χρόνια μετά τη γνωριμία μας με τον Σκαθαροζούμη, ο Tim Burton μας διαβεβαιώνει ότι βρίσκεται πολύ πιο κοντά στο σίκουελ της ταινίας από ό,τι φανταζόμαστε.

Κάποιους μήνες πριν, σας είχαμε πει ότι ο Michael Keaton ήθελε πάρα πολύ να επιστρέψει ως Σκαθαροζούμης και μάλιστα είχε μιλήσει με τον δημιουργό Tim Burton για τη συνέχεια της αγαπημένης ταινίας των 80s.

Με τον Michael Keaton, τον τελευταίο καιρό, να πρωταγωνιστεί στις κινηματογραφικές βραβεύσεις για την ερμηνεία του στο Birdman του Alejandro Inarritu, η ερώτηση για το μέλλον του Σκαθαροζούμη επανέρχεται στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ComingSoon.net, που μίλησε με τον σκηνοθέτη με αφορμή την πολυαναμενόμενη ταινία του Big Eyes, ο Tim Burton  βρίσκεται πολύ κοντά σε μία νέα περιπέτεια με τον Σκαθαροζούμη του. Συγκεκριμένα ο Burton είπε «Είναι ένας χαρακτήρας που αγαπώ και για να πω την αλήθεια μου λείπει να δουλεύω με τον Michael (Keaton)…Αυτή την εποχή δουλεύουμε πάνω στο σενάριο- και νομίζω ότι είμαστε πιο κοντά από ποτέ -και θα ήθελα πάρα πολύ να ξαναδουλέψω μαζί του».