Η Χρύσα Ρώπα είναι η θρυλική γεροντοκόρη Ευτυχία

gamproi
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Το αγαπημένο κείμενο των Ν. Τσιφόρου και Π. Βασιλειάδη, οι Γαμπροί της Ευτυχίας (1962), με την Γεωργία Βασιλειάδου στον πρωταγωνιστικό ρόλο, έρχεται σε νέα έκδοση με την εκπληκτική Χρύσα Ρώπα αυτή τη φορά, στο ρόλο της Ευτυχίας.

Στις 15 Ιανουαρίου, η αγαπημένη κωμωδία βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες σε σκηνοθεσία του Στράτου Μαρκίδη, γνωστού από τις επιτυχίες I Love Karditsa, Λάρισα Εμπιστευτικό κ.α.

Η ταλαντούχα Χρύσα Ρώπα γίνεται Ευτυχία και δίπλα της έχει ένα κάστ πρωτοκλασάτων Ελλήνων ηθοποιών: Κώστας Αποστολάκης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μπέσυ Μάλφα, Κώστας Ευρυπιώτης, Κατερίνα Γερονικολού, Τάσος Παλατζίδης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ορφέας Παπαδόπουλος κλπ., ενώ τη διασκευή του σεναρίου υπογράφουν οι Κωστής Παπαδόπουλος και Έλενα Σολωμού, που μας έχουν χαρίσει την τηλεοπτική επιτυχία Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, την κινηματογραφική Νήσο κ.α.

Η ιστορία ξεκινά όταν ο Βαγγέλης (Κώστας Αποστολάκης), ένας παραδοσιακός Κρητικός οικογενειάρχης παντρεμένος με την Λίνα (Μπέσυ Μάλφα), αντιμετωπίζει το εξής βασικό πρόβλημα: δυστυχώς δε μπορεί να χαρεί την  γυναίκα του, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, αφού μαζί τους μένει η γεροντοκόρη και εκκεντρική αδερφή του Ευτυχία (Χρύσα Ρώπα). Ο μόνος τρόπος για να φύγει η Ευτυχία από το σπίτι και να την ξεφορτωθεί μια για πάντα, είναι να την παντρέψει.

Ποιος όμως θα είναι ο ήρωας που θα δεχθεί να παντρευτεί την Ευτυχία; Αναζητώντας τον κατάλληλο γαμπρό, ο Βαγγέλης  καταλήγει σ’ έναν συνεργάτη του, τον Μένη (Κώστας Ευρυπιώτης). Ο Μένης είναι ένας άνδρας στο χείλος της καταστροφής, χτυπημένος από την οικονομική κρίση και ίσως ο μόνος που θα μπορούσε να κάνει την θυσία. Και ενώ το… προξενιό δείχνει να έχει πάρει το δρόμο του, εμφανίζεται ένας δεύτερος γαμπρός, που διεκδικεί την Ευτυχία, ο Κούλης (Γιάννης Τσιμιτσέλης).

Δείτε το τρέιλερ, της ταινίας, όπως κυκλοφόρησε στο youtube.

Σκηνοθεσία: Στράτος Μαρκίδης, πρωταγωνιστούν: Χρύσα Ρώπα, Κώστας Αποστολάκης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μπέσυ Μάλφα, Κώστας Ευρυπιώτης, Κατερίνα Γερονικολού, Τάσος Παλατζίδης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ορφέας Παπαδόπουλος. Η ταινία κυκλοφορεί στις 15 Ιανουαρίου από η Spentzos Film.