Σε ιρανική κωμωδία ο Lars Ulrich, ο ντράμερ των Metallica

ulrich

Ο Lars Ulrich και ο σκηνοθέτης Babak Jalali στα γυρίσματα της ταινίας "Radio Dreams".

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Όταν ένας πανέξυπνος αλλά παρεξηγημένος Ιρανός παραγωγός αποφασίζει να ενώσει τους Metallica με τους… Kabul Dreams, την πρώτη αφγανική ροκ μπάντα, ο Lars Ulrick παίζει το δικό του ρόλο.

Ρόλο στην κυριολεξία, γιατί σύμφωνα με το loudwire.com αυτή είναι η υπόθεση που πραγματεύεται η ταινία «Radio Dreams», η οποία βγαίνει στους κινηματογράφους το 2015.

Από την πλευρά των Metallica, θα δούμε φυσικά (ποιόν άλλον;) τον Lars Ulrich, τον ντράμερ και ένας εκ των ιδρυτών της τεράστιας αυτής μπάντας. Αν και ο ρόλος του Ulrich δεν έχει αποσαφηνιστεί τελείως, το πιο πιθανό είναι υποδυθεί τον εαυτό του. Η κωμωδία φέρει τη σεναριακή υπογραφή του Ιρανού σκηνοθέτη Babak Jalali και τα γυρίσματα ξεκίνησαν ήδη το Νοέμβριο στο San Francisco.

Ο Ulrich, βρέθηκε μπροστά στην κάμερα στις 8 Δεκέμβρη ενω, στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν ακόμη ο Ιρανός μουσικός Mohsen Namjoo και οι Αφγανοί rockers, Kabul Dreams.

Ο παραγωγός της ταινίας, Marjan Moghimi, δήλωσε στο τοπικό φαν κλαμπ των Metallica (Metallica’s Persian Magnetic fan club) ότι η ταινία λαμβάνει χώρα σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό όπου ο Mohsen Namjoo υποδύεται τον ραδιοφωνικό παραγωγό που επιχειρεί να ενώσει τις δύο μπάντες.

Βέβαια, ο Ulrich, το ‘χε το ψώνιο του με το σινεμά από παλιά. Έχει ήδη εμφανιστεί στη μία road movie των Metallica «Through the Never» αλλά και στο σχεδόν ψυχαναλυτικό μουσικό ντοκιμαντέρ «Some Kind of Monster», όπου όλα τα μέλη της μπάντας έβγαλαν στην ουσία τα εσώψυχά τους on camera.

Επίσης, ο Δανός ντράμερ έχει κάνει cameo εμφάνισης στην κωμωδία του Russell Brand, «Get Him to the Greek» αλλά και πιο πρόσφατα εμφανίστηκε στην ταινία του HBO «Hemingway and Gellhorn».

Ας ελπίσουμε μόνο να του έρθει καμία καλή έμπνευση για την επόμενη δουλειά των Metallica, γιατί για oscar δύσκολο το βλέπω.