"Διαζύγιο" για τη Sarah Jessica Parker

sjp
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Αφού γλέντησε τη ζωή της - τηλεοπτικά και κινηματογραφικά- με τις 3 φίλες της στο Sex and the City και αφού ικανοποίησε τους κρυφούς πόθους τoυ κοινού της με το γάμο της με τον Mr.Big ήρθε η ώρα του ...διαζυγίου για την SJP.

H γυναίκα - fashion icon, που έκανε τα Manolo Blahnik παγκόσμια καθημερινή ...ανάγκη -και άπιαστο όνειρο για τις περισσότερες- επιστρέφει στη μικρή οθόνη, έπειτα από μία δεκαετία απουσίας με μία νέα κωμική σειρά, το "Divorce", δηλαδή διαζύγιο. Τίτλος που μάλλον είναι η φυσική (;) συνέχεια της τηλεοπτικής της ζωής.

Η ημίωρη κωμωδία δυστυχώς για τις φανς του Sex and the City, δεν είναι η συνέχεια της αγαπημένης σειράς, αλλά μία νέα τηλεοπτική σειρά, με πρωταγωνίστρια και παραγωγό τη διάσημη ηθοποιό.

Το "Διαζύγιο", που βρίσκεται εν αναμονή για το πράσινο φως από το HBO, φέρει τη σεναριακή υπογραφή της Βρετανίδας ηθοποιού και σεναριογράφου Sharon Horgan και εξιστορεί την περιπέτεια ενός διαζυγίου - φυσικά- που κρατά πάρα, μα πάρα πολύ καιρό. Η τοποθεσία- που αλλού;- παρά στην αγαπημένη πόλη της SJK, τη Νεα Υόρκη.

Πρόκειται γαι την πρώτη μεγαλή τηλεοπτική δέσμευση της ...Carrie Bradshaw μετά το Sex And The City με τις φήμες για το τηλεοπτικό σίκουελ νούμερο 3 να έχουν καταλαγιάσει τον τελευταίο καιρό. Λέτε να έχουμε νέα αντίστοιχη τηλεοπτιική εμμονή;