Κατασκοπικές περιπέτειες από την Ισπανία

mataharis
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Με τη δημιουργία της Icíar Bollaín, «Μάτα Χάρι» του 2007, συνεχίζονται οι βραδιές σινεμά σήμερα, Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, στην Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης.

Σε συνεργασία με  την Πρεσβεία της Ισπανίας και το Ινστιτούτο Θερβάντες και σε συνδιοργάνωση με το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης Περιβάλλον - Αθλητισμός - Πολιτισμός «ΠΕ.Α.Π.», η Κινηματογραφική Λέσχη της Πεύκης μας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε απόψε στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης την πολυβραβευμένη ισπανική παραγωγή «Μάτα Χάρι».

Η υπόθεση αφορά στις Ινές, Εύα και Κάρμεν, που είναι ιδιωτικές ντετέκτιβ στη Μαδρίτη. Πραγματοποιούν έρευνα σε μία πολυεθνική εταιρεία αλλά ταυτοχρόνως πρέπει να αντιμετωπίσουν τις ίντριγκες και τα μυστικά των δικών τους σχέσεων.  Η Εύα ανακαλύπτει κάτι αναπάντεχο σε σχέση με τον σύντροφό της Ινιάκι, η Ινές αντιμετωπίζει μια δύσκολη απόφαση που μπορεί να επηρεάσει τόσο τη δουλειά της όσο και τον Μανουέλ, η Κάρμεν φαίνεται να μην δίνει σημασία στις δυσκολίες του γάμου της ενώ ερευνά τον γάμο του Σέρχιο.

Το σενάριο σε συνεργασία με την Tatiana Rodríguez, υπογράφει η σκηνοθέτις Icíar Bollaín, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τις Najwa Nimri, Tristán Ulloa, María Vázquez κ.ά.

Η βραδιά θα ανοίξει με μουσική από τον παγκόσμιο κινηματογράφο και όχι μόνο και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες: Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, Χρ. Σμύρνης & Ρ. Φεραίου, Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2014 στις 8.00 το βράδυ, είσοδος ελεύθερη.