Τι κάνεις όταν κληρονομείς ένα σπίτι στο Παρίσι;

paris2
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

O Israel Horovitz μεταφέρει στην οθόνη το θεατρικό του έργο «My old Lady» με τον Kevin Klein να κάνει αυτό, που ξέρει καλύτερα: να ενσωματώνεται σε κωμικές καταστάσεις.

Η ταινία είναι κάτι μεταξύ δράματος και κωμωδίας, φέρει τον ελληνικό τίτλο «Ένα σπίτι στο Παρίσι» και μας παρουσιάζει την ιστορία του Mathias, ενός αποτυχημένου και άφραγκου Νεοϋορκέζου, που η τύχη του αλλάζει όταν θα  κληρονομήσει ένα διαμέρισμα στο Παρίσι από τον αποξενωμένο πατέρα του.

Σύντομα όμως θα ανακαλύψει ότι το διαμέρισμα είναι κατειλημμένο από τη Mathilde (Maggie Smith), μια εκλεπτυσμένη ηλικιωμένη κυρία, και την υπερπροστατευτική της κόρη. Το πρόβλημα βέβαια, προκύπτει όταν μαθαίνει, ότι σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία, δε μπορεί να αποκτήσει το εν λόγω περιουσιακό στοιχείο, παρά μόνο μετά τον θάνατο της Mathilde. Όσο προσπαθεί να πουλήσει το διαμέρισμα και να συνεχίσει τη ζωή του, ο Mathias ανακαλύπτει ότι η Mathilde και ο πατέρας του ήταν εραστές για πολλά χρόνια.

Δείτε το τρέιλερ, όπως κυκλοφόρησε στο youtube.

Σκηνοθεσία: Israel Horovitz. Πρωταγωνιστούν: Kevin Kline, Michael Burstin, Elie Wajeman, Maggie Smithκ.α. Η ταινία προβάλλεται από τη Feelgood.