Η Julianne Moore δεν είναι μόνο υποψήφια στα Oscar

still-alice
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

H Julianne Moore στα φετινά Oscar δεν είναι μόνο υποψήφια καλύτερου Α΄ γυναικείου ρόλου. Από ότι φαίνεται έχει και άλλες δουλειές να κάνει πριν τη μεγάλη βραδιά της απονομής.

Εκτός δηλαδή, από το να ετοιμάσει τον ευχαριστήριο λόγο της, γιατί – ας μη γελιόμαστε- η ερμηνεία της στην ταινία Still Alice είναι καθηλωτική και όλες οι πιθανότητες είναι υπέρ της για να πάρει το χρυσό αγαλματίδιο, θα βοηθήσει και στη διακόσμηση του green room των Oscar, δηλαδή του δωματίου των backstage.

Η ίδια δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένη για αυτό και ότι γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει να περιμένεις στα παρασκήνια. Η Architectural Digest, από την άλλη, υπεύθυνη για το σχεδιασμό και τη διακόσμηση του χώρου στα Oscar, ανακοίνωσε ότι η 54άχρονη ηθοποιός θα τους βοηθήσει, θα τους συμβουλεύσει και θα επιλέξει τα έπιπλα και το ντεκόρ.

Η ίδια από την πλευρά της δήλωσε κάτι παραπάνω από ευχαριστημένη, που θα είναι εκείνη η οποία θα «χρωματίσει» με τις ιδέες της τον μόνο χώρο που έχουν οι σταρς για να χαλαρώσουν από το άγχος της βραδιάς.

Η επιλογή της Moore αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι τυχαία. Έχει ένα παρελθόν με τη διακόσμηση και το γούστο της εκτιμήθηκε τόσο, που ο κήπος του σπιτιού της στη Νέα Υόρκη, παρουσιάστηκε στο τεύχος του 2012 του Architectural Digest.

Για να δούμε όμως τις διακοσμητικές επιλογές και το γούστο της Moore, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου, ημέρα απονομής των Oscar.