Στρίβειν δια του αρραβώνος

aniston
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Ο Ντίνος Ηλιόπουλος σαφέστατα το έλεγε καλύτερα ως «Ατσίδας» στην ταινία του Δαλιανίδη το 1962 αλλά αυτοί οι χολιγουντιανοί σταρ σίγουρα ξέρουν να το εφαρμόζουν καλύτερα.

Πολλοί από τους χολιγουτνιαούς αστέρες αρραβωνιάζονται, που στα δικά τους δεδομένα σημαίνει προετοιμασία γάμου, αλλά κάπου στη διαδρομή ξεχνιούνται να πάνε μέχρι την εκκλησία ή το δημαρχείο.

Η παραλίγο οσκαρική για την ερμηνεία της στο Cake, Jennifer Aniston (η οποία στο συγκεκριμένο ρόλο είναι εξαιρετική πιστέψτε με) έδωσε πρόσφατα μία υπέροχη συνέντευξη και μίλησε για τα πάντα, ακόμα και για τον Brad Pitt, διαλύοντας το μύθο που διαιωνίζεται για την εγκατάλειψή της και το περίεργο τρίγωνο Aniston-Pitt-Jolie.

Είπε μάλιστα ότι έχουν ακόμα επικοινωνία με τον Brad αλλά όχι καθημερινά, διευκρινίζοντας ότι ο χωρισμός τους απλά συνέβη, τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Ας τελειώνουμε με αυτή την ιστορία. Προχώρησε στη ζωή της λοιπόν και γνώρισε τον ηθοποιό Justin Theroux με τον οποίο είναι αρραβωνιασμένοι από τον Αύγουστο του 2012. Εντάξει δεν είναι και πολύς ο καιρός αλλά η Jennifer είπε ότι ούτε ημερομηνία έχουν ορίσει, ούτε θα μας την έλεγε αν το είχαν κάνει.

Και μιας και είπαμε για Brangelina, το διάσημο ζευγάρι έμεινε αρραβωνιασμένο 2 χρόνια πριν αποφασίσουν να παντρευτούν φέτος τον Αύγουστο στη Γαλλία. Αργότερα η Jolie βέβαια μας είπε ότι είχαν παντρευτεί ήδη στην Καλιφόρνια και εμείς δεν το καταλάβαμε. Όπως και να 'χει και πριν τον αρραβώνα ήταν 7 χρόνια μαζί, είχαν κάνει και 5-6 παιδιά, άρα η κουλούρα ήταν απλά μία τυπική διαδικασία.

Η Jessica Simpson από την άλλη ήταν αρραβωνιασμένη 3 χρόνια με τον Eric Johnson και είχαν και δύο παιδιά, αλλά για ανταλλαγή όρκων ούτε λόγος μέχρι που στις 5 Ιουλίου του 2014 αποφάσισαν να ανέβουν και αυτοί τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τρία χρόνια σχεδόν παρέμειναν αρραβωνιασμένοι οι Kate Hudson και Matt Bellamy, μέχρι που τον Δεκέμβρη του 2014 χώρισαν, αφού απέκτησαν πρώτα ένα παιδί μαζί. Η μαμά της Goldie Hawn πάλι είναι από το 1983 με τον Kurt Russell και ούτε λόγος για δαχτυλίδι.

Η Maggie Gyllenhaal και ο Peter Sarsgaard αρραβωνιάστηκαν τον Απρίλιο του 2006, απέκτησαν 2 παιδιά και τον Μάιο του 2009 αποφάσισαν να παντρευτούν σε μία μικρή τελετή στην Ιταλία.

Η Megan Fox ξεκίνησε να βγαίνει με τον Brian Austin Green το 2004. Το Νοέμβριο του 2006 ο David Silver του Beverly Hills 90210, τη ρώτησε αν θέλει να τον παντρευτεί. Αυτή είπε ναι, αρραβωνιάστηκαν, το ακύρωσαν τον Φεβρουάριο του 2009, αυτός την ξαναρώτησε τον Ιούνιο του 2010 και μερικές μέρες αργότερα παντρεύτηκαν στη Χαβάη με μόνο καλεσμένο το γιο τους.

Η βραβευμένη με Oscar Jennifer Hudson στα 27α γενέθλιά της, άκουσε το σύντροφό της David Otunga να της κάνει πρόταση γάμου. Εκείνη δέχτηκε. Αυτό συνέβη στις 12 Σεπτεμβρίου του 2008. Εξίμισι χρόνια μετά δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Ο Sacha Baron Cohen και η Isla Fisher μπορεί να είναι πέντε σχεδόν χρόνια παντρεμένοι αλλά είναι πολλά περισσότερα μαζί, αν υπολογίσεις ότι ήταν και 6 χρόνια αρραβωνιασμένοι και 2 χρόνια σε σχέση.

Έξι χρόνια και κάτι είναι αρραβωνιασμένη και η Amy Adams με τον  Darren Le Gallo, με τον οποίο γνωρίστηκαν σε ένα μάθημα υποκριτικής το 2001. Πλέον έχουν μία κόρη αλλά για γάμο τίποτα ακόμα.

Το ρεκόρ όμως του πιο μακροχρόνιου αρραβώνα τον κατέχει αναμφίβολα η δημοσιογράφος και ηθοποιός πια Oprah Winfrey, η οποία αρραβωνιάστηκε τον Οκτώβρη του 1992 τον αγαπημένο της Stedman Graham. Το Σεπτέμβρη του 2013 σε συνέντευξή της μάλιστα δήλωσε ότι δεν είναι ο τύπος της «συζύγου». «Ο τίτλος της σύζυγος έχει προσδοκίες. Ο Stedman είναι ένας παραδοσιακός άντρας και αυτή είναι μία πολύ μη παραδοσιακή σχέση». Διάρκεια αρραβώνα; 22 χρόνια και 3  μήνες.