Πότε επιστρέφει ο Tom Cruise στις Επικίνδυνες Αποστολές του;

mission
ΤΡΙΤΗ, 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Μέχρι πρόσφατα ξέραμε ότι οι Επικίνδυνες Αποστολές (MIssion Impossible) θα βγούν στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου. Αλλά όχι πια.

Η Paramount και η Skydance Productions επιβεβαίωσαν στο E! News ότι τα φετινά Χριστούγεννα - αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας- θα έρθουν πιο νωρίς για τους φανς του χολιγουντιανού σταρ. Μάλιστα, θα έρθουν πέντε μήνες νωρίτερα, μέσα στο καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 31 Ιουλίου.

Αν και δε δόθηκε καμία συγκεκριμένη εξήγηση για την επιλογή της ημέρας, οι στατιστικές δείχνουν ότι οι ταινίες που προβάλλονται την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου έχουν ιδιαίτερα κερδοφόρα πορεία. Βλέπε Guardians of the Galaxy.

Και ενώ αυτή η ανακοίνωση ήταν ευχάριστη (για όσους από εσάς, σας αρέσει ο Tom Cruise) τα νέα για το νέο animation, της Paramount ήταν μάλλον δυσάρεστα. O λόγος για το Monster Trucks που από το Μάιο μετατέθηκε για τα Χριστούγεννα ακολουθώντας αντίθετη πορεία από τις Επικίνδυνες Αποστολές.

Όσο για τον Tom Cruise, μάλλον αυτές οι Αποστολές θα είναι οι πιο επικίνδυνες που έχουμε δε μέχρι σήμερα, αν σκεφτεί κανείς ότι και κρεμάστηκε από την ουρά ενός αεροσκάφους και πήγε να τον πατήσει ένα λεωφορείο στο Λονδίνο.