4 τηλεοπτικές πιτσιρίκες που έγιναν κυρίες της οθόνης

garner
ΤΡΙΤΗ, 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

«Καλέ εγώ με αυτή μεγάλωσα. Την έβλεπα στην τηλεόραση πιτσιρίκα» λέμε χωρίς ίχνος ντροπής, παραδεχτείτε το.

Βέβαια, πολλά από τα πιτσιρίκια που παρακολουθούσαμε στα 90s – ενδεχομένως και μικρότερα σε ηλικία από μας- μένουν χαραγμένα στο μυαλό και ταυτίζονται με το ρόλο που μας συστήθηκαν. Τα χρόνια όμως περνούν – ναι- ακόμα και γι' αυτά. Πάρτε παράδειγμα τις κυρίες που ακολουθούν. Σχεδόν αγνώριστες σήμερα, περπατούν σε κόκκινα χαλιά.

Πιο διάσημη από όλες η Jennifer Garner ηθοποιός από πιτσιρίκι, σύζυγος του βραβευμένου με Oscar Ben Affleck, μητέρα 3 παιδιών πλέον και πανέμορφη. Έκαψε καρδιές ως Sydney Bristow, πράκτορας της CIA, στην τηλεοπτική επιτυχία Alias αλλά έχει συμμετάσχει και σε οσκαρικές ταινίες, βλέπε Dallas Buyers Club.

Η Madeline Zima ήταν ένα συμπαθέστατο κοριτσάκι, που ως τηλεθεατές το είδαμε να μεγαλώνει μέσα από τις περιπέτειες της «Νταντά αμέσου δράσεως» (Nanny). Πλέον, έβγαλε δόντια, ψήλωσε πάρα πολύ και ελάχιστα θυμίζει κάτι από τη μικρότερη κόρη του Mr. Sheffield, Grace.

Τηλεοπτική και η συνέχειά της με μεγάλη επιτυχία στο Californication, όπου απέβαλλε όποια αθωότητα είχε η παιδική της ερμηνεία.

Ένα κοριτσάκι με ενοχλητικά τεράστια άνω και κάτω γνάθο, που πάντα όλοι το φρόντιζαν και αυτό μόνιμα είχε μία ξινίλα στο πρόσωπο, το θυμόσαστε στο «Σπίτι για πέντε»; Ήταν η τηλεοπτική σειρά όπου πρωταγωνιστούσε ο μετέπειτα σταρ του Lost, Matthew Fox, η Neve Campbell, η Jennifer Love Hewitt κ.λπ όπου 5 αδέρφια ορφανά προσπαθούσαν να μας μυήσουν στα οικογενειακά τους δράματα.

Αυτή η νεαρά τότε παιδούλα είναι η Lacey Chabert, η οποία δάνεισε αργότερα τη φωνή της στη Meg από το «Family Guy» αλλά συνέχισε και με άλλες τηλεοπτικές εμφανίσεις. Αγνώριστη σήμερα, και με μία αδυναμία στις σέξι φωτογραφίσεις με εσώρουχα κ.λπ, με αρκετά μικρότερες γνάθους, δε θυμίζει και πολύ εκείνη την πιτσιρίκα.

Τη Buffy οι περισσότεροι θα τη θυμόμαστε ως τη δεκαεξάχρονη που μαχαίρωνε βρικόλακες στην τηλεοπτική οθόνη. Ως Buffy Summers (Buffy the Vampire Slayer) είχε κάνει θραύση. Βέβαια είχε εμφανιστεί στην τηλεόραση και νωρίτερα, ως Jackie O σε νεαρή ηλικία, για μία τηλεοπτική σειρά αφιερωμένη στην πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

Τα χρόνια πέρασαν και η ηθοποιός Sarah Michelle Gellar έχει εξελιχθεί σε μία αξιόλογη ηθοποιό και παραγωγό με δυναμικότατη επιστροφή στο The Crazy Ones, την τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Robin Williams.