Να δεις που τελικά η Brenda είναι αθώα

brenda
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Το παραδέχομαι. Έσφαλα. Αλλά, ναι, μετά από 20 σχεδόν χρόνια ανακαλώ.

Τελικά, όλα μπορεί να ήταν μία σκευωρία. Μία καλοστημένη παγίδα ενάντια στο ταλέντο της Brenda. Γιατί τη φθονούν, που είναι καλή, συμπονετική και κυρίως…δοτική.

Και μάλλον όλοι πέσαμε σε αυτή την παγίδα. Αλλά επιτέλους, ήρθε στο φως η αλήθεια. Η Brenda δεν είναι η ξινή που «εξευτέλιζε» τους πάντες και ζητούσε υπηκόους  στα γυρίσματα. Τουναντίον. Ήταν η αθώα περιστερά της υπόθεσης. Απόδειξη ότι από όλους τους παλιούς συμπρωταγωνιστές της συμπονά την Tori Spelling.

Γιατί το λέω αυτό θα μου πεις. Την είδα εγώ στο The Meredith Vieira Show. Η κυρία Meredith είναι μία πολύ καλή κυρία που έχει κάνει και τα 60 λεπτά και το Today show στην αμερικανική tv. Άρα σιγά μην καλούσε καμία κακιά. Εκεί πήγε λοιπόν να μιλήσει για την καριέρα της (ποια;) και μεταξύ άλλων όταν ρωτήθηκε για το αν παρακολουθεί το reality όπου η Donna Μartin και ολάκερη η φαμίλια (άντρας και 4 παιδιά) βγάζουν τα εσώψυχά τους on camera χωρίς ίχνος ντροπής (αφού έχασε την παρθενία της όλα έσβησαν, έπεσε και το τελευταίο προπύργιο ηθικής δα) εκείνη η Brenda είπε ότι σπαράζει το μέσα της όταν βλέπει πόσο δύσκολα περνούν.

Και ματώνει και πονά και της είναι δύσκολο να το παρακολουθεί (κανάλι βέβαια δεν αλλάζει από ότι κατάλαβα). Και ευχήθηκε η Donna Martin να το ξεπεράσει, επειδή έχει …όμορφα παιδιά. Ό,τι δηλαδή αν είχαν πάρει από της Donna το σόι (κακία αλλά…), θα της άξιζε η κρίση στο γάμο με τα τσιλημπουρδίσματα του κύρη της; Βεβιασμένο συμπέρασμα, αλλά πιστέψτε με, μεταξύ του reality της Donna και του δικού μου συμπεράσματος, η ντροπή βούλιαξε κάπου στον Ατλαντικό.

Και επιστρέφω στην Κυρία Brenda (με το Κ κεφαλαίο) που ναι, αποφάσισα ότι τελικά είναι μάλαμα και φάνηκε και από το απόσπασμα της εκπομπής πόσο πολύ την πονάει η κατάσταση της φίλης της.

Όσο για τη σκευωρία, να μου το θυμηθείτε η μάνα Walsh την έχει κάνει τη ζημιά, επειδή κάποτε το πρώην μοντέλο, ηθοποιός και μάνα της Kelly δεν την έκανε παρέα. Το θυμάμαι εγώ το επεισόδιο. Ξέσπασε η γυναίκα, άνθρωπος είναι κι έσπασε.

Και για να κλείσω: ζητώ συγνώμη για την ενασχόλησή μου με την παλιοπαρέα αλλά ειλικρινά δε μπορώ να αντισταθώ. Είναι πάνω από τις δυνάμεις μου πια.

Σόφη Ζιώγου
[email protected]