Θρίλερ για γερά νεύρα

woman
ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Ο ανατριχιαστικός ήχος μιας καρέκλας που τρίζει, το αρχαίο γραμμόφωνο με τις εξωπραγματικές μελωδίες, τα στοιχειωμένα όνειρα που μοιάζουν τρομακτικά αληθινά, οι σκοτεινές σκιές τα βράδια και το μεφιστοφελικό πνεύμα που τους καταδιώκει θα κάνουν δύσκολη τη ζωή των μαθητών.

H Γυναίκα με τα Μαύρα επιστρέφει ως Άγγελος Θανάτου και φέρνει μαζί της τον τρόμο. Όλα θα συμβούν κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκόσμιου Πολέμου, όπου μια ομάδα Λονδρέζων μαθητών, με επικεφαλής την διευθύντριά τους Τζιν Χογκ και τη νεαρή δασκάλα Ιβ Πάρκινς, εγκαταλείπουν το Λονδίνο με προορισμό την περίφημη ερειπωμένη βίλα Ελ Μαρς, στα ανεμοδαρμένα αλμυρά έλη του Nine Lives Causeway.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, σε ένα έρημο αγροτικό χωριό της Μεγάλης Βρετανίας, η παρουσία τους θα ξεσηκώσει μια κακόβουλη δύναμη με εκδικητικό πνεύμα.  Θα μπορέσουν άραγε να ξεφύγουν από τη «Γυναίκα με τα Μαύρα»;

Δείτε το τρέιλερ, όπως κυκλοφόρησε στο youtube.

Σκηνοθεσία: Tom Harper. Πρωταγωνιστούν: Helen McCrory, Jeremy Irvine, Phoebe Fox, Leanne Best, Oaklee Pendergast κ.α Η ταινία προβάλλεται από την Odeon.