Νέο θρίλερ ετοιμάζει ο M. Night Shyamalan

dead
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Ο άνθρωπος που μας έκανε να έρθουμε πιο κοντά στην ...Έκτη μας Αίσθηση, βρίσκεται σε οργασμό ιδεών.

Και αυτό είναι καλό για εμάς, όλους τους φανς του παλιού καλού του έργου. Αν και οι τελευταίες του δουλειές δεν είναι ικανές να συγκριθούν με το Sixth Sense (ή για να είμαστε ειλικρινείς μάλλον απογοητευτικές ήταν) πλέον ο σκηνοθέτης υπόσχεται όχι μόνο μία αλλά δύο ταινίες.

Ο ίδιος το ανακοίνωσε με ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό λέγοντας ότι αν και δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα η επόμενή του ταινία, αυτός ήδη έχει γράψει 75 σελίδες από την μεθεπόμενη. Αυτή που περιμένουμε πρώτα είναι το The Visit, το οποίο πραγματεύεται την ιστορία μίας μητέρας, η οποία ανακαλύπτει ότι τα πράγματα στην οικογένειά της δεν πάνε καλά μετά την επίσκεψη των δύο παιδιών της στους παπούδες τους.

Για την ολόφρεσκια ιδέα του φυσικά δε μας είπε τίποτα περισσότερο από τον αριθμό των σελίδων που έχει ήδη γράψει για το σενάριο αλλά τουλάχιστον η υποψία ότι επιστρέφει σε αυτά που ξέρει να δημιουργεί καλά, δηλαδή σε καταστάσεις ψυχολογικού θρίλερ, μας επιτρέπει να του δώσουμε μία ακόμα ευκαιρία.

Γιατί για να είμαστε ειλικρινείς, το After Earth με τον Will Smith και τον υιό ήταν από κάθε άποψη ντροπή για τον σκηνοθέτη που στο παρελθόν έχει προταθεί για 2 Oscar, σεναρίου και σκηνοθεσίας με την Έκτη Αίσθηση. Μετά ακολούθησε ο Άφθαρτος, ο Οιωνός, το Σκοτεινό Χωριό, αλλά φαινόταν ότι η έμπνευση είχε ξεθυμάνει.

Ας δώσουμε (και ας ελπίσουμε ότι θα πιάσει τόπο) μία ακόμα ευκαιρία στον κύριο M. Night Shyamalan, γιατί για να είμαι ειλικρινής δε μπορεί να έχει άφεση αμαρτιών εσαεί λόγω της Έκτης Αίσθησης.