Νέος τίτλος και ημερομηνία για τους Πειρατές της Καραϊβικής 5

sparrow
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Πολλά έχουν ακουστεί για την πέμπτη συνέχεια των Πειρατών της Καραϊβικής και η Disney αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Έτσι, έδωσε τον τελικό τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου σίκουελ. «Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales» θα ονομάζεται η πέμπτη κατά σειρά περιπέτεια του  Captain Jack Sparrow. Βέβαια, αυτό φημολογούνταν εδώ και καιρό αλλά πλέον έγινε η επίσημη ενημέρωση από την εταιρεία.

Τι έχουμε να περιμένουμε όμως σεναριακά από τους νέους Πειρατές; Ο τρομαχτικός Captain Salazar, τον οποίο θα υποδυθεί ο Javier Bardem (και πολύ μας αρέσει αυτό) έχει αποδράσει από το Τρίγωνο του Διαβόλου, ξεχύνεται στις θάλασσες και με τους πειρατές φαντάσματα θα κυνηγήσει για να σκοτώσει όλους τους παλιούς του εχθρούς, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται φυσικά και ο Jack Sparrow. Η μόνη ελπίδα σωτηρίας του βρίσκεται στην Τρίαινα του Ποσειδώνα, ένα πανίσχυρο όπλο που ο κάτοχός του έχει την πλήρη κυριαρχία των θαλασσών.

Ωραία ακούγεται η ιστορία και περιμένουμε πώς και πώς για την κυκλοφορία της στις 7 Ιουλίου του 2017. Ναι, θα περιμένουμε αρκετά γι’ αυτό ελπίζουμε να αξίζει τον κόπο.

Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Espen Sandberg και Joachim Rønning, ενώ στα νέα μέλη του…πληρώματος θα δούμε τους Kaya Scodelario και Brenton Thwaites δίπλα στους παλιούς γνώριμους Johnny Depp, Geoffrey Rush και Stephen Graham. Σημαντικότατη προσθήκη ο πανούργος ρόλος του Javier Bardem.