Πέθανε σε ηλικία 34ων ετών ο ηθοποιός Ben Woolf

american-horror
ΤΡΙΤΗ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Σε ηλικία μόλις 34ων ετών, άφησε την τελευταία του πνοή ο πρωταγωνιστής του American Horror Story, Ben Woolf, έπειτα από αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς, American Horror Story, Ben Woolf, πέθανε χθες από εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο προκλήθηκε έπειτα από ατύχημα που είχε όταν τον χτύπησε αυτοκίνητο την περασμένη Πέμπτη. Την επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του 34άχρονου ηθοποιού έκαναν οι μάνατζέρ του Tanya Kleckner και Zack Teperman.

Ο Woolf χτυπήθηκε από τον καθρέφτη αυτοκινήτου που κινούνταν, στο κεφάλι στη διασταύρωση των Hollywood Boulevard και Gramercy Place στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας. Ο οδηγός παρέμεινε στη σκηνή του ατυχήματος και ο Woolf διακομίστηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο.

«Άγγιξε τόσες πολλές καρδιές στα 34 χρόνια της ζωής του. Η μνήμη του θα  παραμείνει ζωντανή μέσα από μας και τη δουλειά του» δήλωσε η οικογένεια του άτυχου ηθοποιού. Ο Woolf υποδυόταν τον Meep στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά American Horror Story: Freak Show. Ο δημιουργός της Ryan Murphy, έγραψε στο twitter για τον θάνατό του «Ο Ben ήταν μοναδικός και δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Είμαστε όλοι ακόμα πολύ σοκαρισμένοι από τα τραγικά νέα».