Εκτός η Χιονάτη, μέσα η Κακιά Μάγισσα και ο Κυνηγός

huntsman
ΤΕΤΑΡΤΗ, 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Το 2012 η Kristen Stewart υπoδύθηκε τη Χιονάτη. Ο Chris Hemsworth τον Κυνηγό και η Charlize Theron την Κακιά Μάγισσα. Τρία χρόνια μετά τα πράγματα αλλάζουν δραματικά…

Ας πάρουμε όμως το θέμα από την αρχή. Η ταινία Η Χιονάτη και ο Κυνηγός (Snow White and the Huntsman) του 2012 είχε φτάσει μέχρι τα Oscar για τα κοστούμια και τα οπτικά εφέ της. Ένας εκ των υποψηφίων των οπτικών εφέ ήταν και ο Cedric Nicolas-Troyan, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει τη …Χιονάτη και να ασχοληθεί με τον Κυνηγό.

Έτσι στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο για το spin off της ταινίας, δηλαδή για το The Huntsman (Ο κυνηγός) που το περιμένουμε το 2016, επιστρατεύει για μία ακόμα φορά τον Chris Hemsworth και τη Charlize Theron. Απέναντί τους τώρα βάζει τη Jessica Chastain και την Emily Blunt με τον Joe Roth να επιστρέφει στην παραγωγή και τον Palak Patel στην εκτέλεσή της.

Picasa

Η ιστορία εξελίσσεται στο σύμπαν που μας έδειξε η πρώτη ταινία, αποκαλύπτοντας τη μοίρα των πρωταγωνιστών της και το παρασκήνιο μεταξύ του Κυνηγού Eric (Hemsworth) και της Ravenna (Theron), πριν γνωρίσουν την Χιονάτη, η οποία δε θα εμφανιστεί στην ταινία (ή τουλάχιστον και να κάνει ένα πέρασμα, αυτό δε θα συμβεί με την Kristen Stewart). Καλύτερη τύχη θα έχει ο Nick Frost, που υποδύθηκε το νάνο Nion, ο οποίος θα αποδεχτεί κατά πάσα πιθανότητα τη νέα πρόταση να εμφανιστεί στο φιλμ.

Η Emily Blunt πέρασε από κάστινγκ για το ρόλο της κακιάς, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η Chastain μάλλον θα υποδυθεί το αντικείμενο του πόθου του Hemsworth.