Έχετε κάνει κράτηση για το ξενοδοχείο της Lady Gaga;

gaga
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Όχι η διάσημη Mother Monster δεν άνοιξε κανονικό ξενοδοχείο (ακόμα) αλλά σύμφωνα με το σενάριο του American Horror Story: Hotel θα μας περιμένει με ανοιχτές αγκάλες (;)…

Σκηνικό με ξενοδοχείο, Lady Gaga και American Horror Story κάτι από Norman Bates και Psycho μου κάνει εμένα και γιατί όχι άλλωστε.

Η αξιαγάπητη (ομολογουμένως αν και δεν είμαι φαν της μουσικής της) Lady Gaga μετά την εμφάνισή της το καλοκαίρι του 2014 στο Sin City: A Dame to Kill for - αλλά και πιο πριν στο Machette- και δεδομένου ότι το θεατράλε «το έχει», είπε το μεγάλο ναι και θα πρωταγωνιστήσει στην 5η σεζόν της κολασμένης τηλεοπτικής επιτυχίας, που επιστρέφει τον Οκτώβριο.

Η ίδια η Mother Monster ενημέρωσε για την εξέλιξη αυτή μέσω του λογαριασμού της στο twitter «Make your reservation now. #GagaAHSHotel,» κάντε την κράτησή σας τώρα στο Hotel της Lady Gaga σε ελεύθερη μετάφραση, μαζί με ένα βιντεάκι που επιβεβαιώνει τη συνεργασία.

Σε ασπρόμαυρο φόντο, όσο πιο creepy μπορεί να γίνει, χωρίς να θυμίζει ούτε κατά διάνοια την ερμηνεία της Μελωδίας της Ευτυχίας στα Oscar πριν από λίγες μέρες, η Lady επιστρέφει σε αυτό που ξέρει καλύτερα. Το performing and entertaining, πάντα με τα little monsters στο πλευρό της.