Παράνομοι έρωτες, «κρυφά» παιδιά

tyler
ΤΡΙΤΗ, 03 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Η ερωτική ζωή των διασήμων απασχολεί και πολύ μάλιστα. Είτε από περιέργεια, πάντα με διάθεση χιούμορ ή έτσι απλά για να κάνουμε κουβέντα στις πλάτες …άλλων.

Αλλά για να είμαστε δίκαιοι, όσο και να υπερασπίζεσαι την προσωπική ζωή του καθενός και να θες να μείνεις αμέτοχος σε όποιον σχολιασμό, μερικοί χολιγουντιανοί σταρ (για την εγχώρια αγορά πάλι εννοείται ότι δεν τολμώ να πω κουβέντα) δε σε αφήνουν να αγιάσεις.

Για παράδειγμα όταν ακούγεται ότι ο πραγματικός πατέρας της Liv Tyler δεν είναι ο μουσικός Todd Rundgren, που της είχε παρουσιάσει η μητέρα της  και μοντέλο Bebe Buell, αλλά ο frontman των Aerosmith, Steven Tyler, δε μπορείς να μην ικανοποιήσεις την περιέργειά σου ψάχνοντας λίγο το θέμα. Και μπορεί η ιστορία να είναι παλιά, αλλά πάντα υπάρχει χώρος για …κουτσομπολιό.

Η μαμά της λέει, δεν ήθελε να ξέρει τον πραγματικό της πατέρα λόγω των ναρκωτικών που κατανάλωνε χωρίς όρια ο Tyler. Ωστόσο, το σκηνικό ξεκαθάρισε (φυσικά test DNA δε χρειάστηκε, απλά δείτε πατέρα και κόρη) και οι δύο πατεράδες συναντήθηκαν στο γάμο της μοναχοκόρης…τους. Πλέον είναι χαρούμενοι παππούδες.

Ο Hugh Grant είναι παλιά καραβάνα στα κουτσομπολιά του είδους «κρυφή ερωτική ζωή». Πέρα από το σκάνδαλο με την εκδιδόμενη γυναίκα που πριν χρόνια πιάστηκαν στα πράσα, πλέον στο ιστορικό του έχει και 3 παράνομους καρπούς από τους έρωτές του με δύο διαφορετικές γυναίκες. Ο Hugh μέχρι τα 51 του χρόνια ήταν ανύπαντρος, χωρίς δεσμεύσεις και μωρά. Τουλάχιστον έτσι ξέραμε εμείς. Ώσπου μία ωραία πρωία «σκάει» η είδηση ότι όχι μόνο έχει παιδιά αλλά και 3 μάλιστα. Δύο από την Tinglan Hong και ένα ακόμη από την Anna Eberstein. Οι γυναίκες αυτές μάλιστα ήταν έγκυες την ίδια εποχή και τα σπίτια τους είναι σε κοντινή απόσταση. Πρακτικό μυαλό ο Hugh.

H ιστορία του Eddie Murphy πάλι ήταν πιο αποκαλυπτική γιατί έφτασε μέχρι τα δικαστήρια με τη Melanie C, γνωστή τραγουδίστρια πρώην μέλος του girlband Spice Girls, να επιμένει ότι αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της. Εκείνος να ωρύεται «τι είναι αυτά που λες;» αλλά επειδή ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο και τις ιατρικές εξετάσεις, η αλήθεια αποκαλύφθηκε και τελικά η κόρη είναι δική του.

Στις πιο αστείες (για μας) υποθέσεις του είδους ήταν εκείνη του Arnold Schwarzenegger. Ο Terminator ενώ ήταν παντρεμένος διατηρούσε παράνομη σχέση για 10 ολόκληρα χρόνια με την οικιακή βοηθό του σπιτιού του και μάλιστα είχαν και έναν γιο. Το 2011, παραδέχτηκε την αλήθεια στην τότε σύζυγό του Maria Shriver, η οποία φυσικά υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου. Πάντως το γούστο του αν θυμάστε τις φωτογραφίες έχει χαλάσει πάρα πολύ.

Η ιστορία του Owen Wilson έχει ένα βλακώδες μυστήριο. Αποκαλύφθηκε ότι έχει έναν ακόμα γιο (εκτός από τον Robert Ford Wilson που ήδη γνωρίζαμε) και οι φήμες έλεγαν ότι ήταν καρπός του παράνομου έρωτά του με την προπονήτριά του Caroline Lindqvist, η οποία τότε ήταν παντρεμένη. Εκείνη όμως αρνήθηκε αυτές τις κακοήθειες και υποστήριξε ότι με τον Owen είναι μόνο φίλοι. Ωστόσο, επειδή ο κλοιός έσφιγγε παραδέχτηκε ότι επειδή και οι δύο ήθελαν παιδιά χωρίς να δεσμεύσεις όμως αποφάσισαν να βάλουν μπρος για το μωρό. Όπερ και εγένετο.

Φυσικά, μία λίστα με παράνομους έρωτες και παιδιά που αναγνωρίστηκαν αργότερα από τους πατεράδες τους, δε θα μπορούσε να μη συμπεριλαμβάνει το Texas ranger, Chuck Norris. Ο άνθρωπος – θρύλος στις 30 Αυγούστου του 2001 απέκτησε δύο παιδιά, τα δίδυμα Dakota Allan και Danilee Kelly με τη σύζυγό του Gena O’ Kelly. Ωστόσο, από τον πρώτο του γάμο με την Diane Holechek, που διήρκησε από το 1958 ως το 1989, είχε ήδη δύο αγόρια, τους Mike και Eric.

Κάπου όμως στο ενδιάμεσο, και συγκεκριμένα το 1964, γεννήθηκε και η κόρη του Dianna DeCioli (Dina) από μία εξωσυζυγική σχέση που είχε όταν υπηρετούσε στην Καλιφόρνια. Την κόρη του αυτή μάλιστα τη γνώρισε όταν εκείνη ήταν 26 ετών, που του είχε στείλει ένα γράμμα λέγοντάς του ότι πιστεύει ότι είναι ο πατέρας της. Εκείνος σάστισε, συνήλθε, τη συνάντησε, αποδείχτηκε ότι ισχύει και επειδή όπως λέει και το γνωστό αστείο «Το 70% του βάρους των ανθρώπων είναι νερό. Το 70% του βάρους του Chuck Norris είναι το σύστημα αναπαραγωγής του» έζησαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα.

Σόφη Ζιώγου
[email protected]