Blockbuster Ανταρσία από το μέλλον

antarsia2
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Η Τριλογία της Απόκλισης: Ανταρσία είναι η κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος της Veronica Roth που έρχεται να καλύψει όλα τα γούστα.

Δράση έχει, περιπέτεια είναι, επιστημονική φαντασία μπόλικη και αρκετό συναίσθημα συνθέτουν την ταινία Η Τριλογία της Απόκλισης: Ανταρσία. Η αιμοδιψής Τζανίν, διψασμένη για εξουσία και επικεφαλής πια της επανάστασης που απειλεί το αυστηρά δομημένο κοινωνικό σύστημα βάζει στο στόχαστρο την Τρις και τον Φορ.

Καθώς ο στρατός της Τζανίν χτενίζει τα ερείπια της πόλης για να τους εντοπίσουν, η Τρις με τον Φορ διασχίζουν την πόλη ελπίζοντας να βρουν συμμάχους. Παράλληλα η Τρις προσπαθεί να αποκαλύψει το μυστικό, για το οποίο θυσιάστηκαν οι γονείς και οι φίλοι της, το μυστικό που εξηγεί γιατί η Τζανίν δεν θα πάψει ποτέ να την κυνηγά. Αναζητώντας απεγνωσμένα έναν τρόπο για να μην προκαλέσει πόνο στους αγαπημένους της, η Τρις αντιμετωπίζει τους χειρότερους φόβους της σε μια σειρά σχεδόν αδύνατων προκλήσεων, καθώς επιδιώκει να ξεκλειδώσει την αλήθεια για το παρελθόν, και τελικά το μέλλον, του κόσμου της.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας, όπως κυκλοφόρησε στο youtube.

Σκηνοθεσία: Robert Schwentke, πρωταγωνιστούν: Shailene Woodley, Jai Courtney, Theo James, Naomi Watts, Kate Winslet, Octavia Spencer κ.α. Η ταινία προβάλλεται από την Odeon.