Amore Mio αλά ελληνικά

amore ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΦΑΤΟΥΡΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Οι σεναριογράφοι και ο σκηνοθέτης της ταινίας «Νήσος» επιστρέφουν με το «Amore Mio», μια απρόβλεπτη κωμωδία για την απιστία, την αγάπη, τη δεύτερη ευκαιρία και την αιώνια κόντρα των δύο φύλων.

Το Amore mio είναι η ελληνική εκδοχή μίας από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές κινηματογραφικές επιτυχίες όλων των εποχών στην Ιταλία. Οι εγχώριοι συντελεστές υπόσχονται άφθονο γέλιο σε μία κωμωδία με βάση την απιστία. Ο πιο δύσκολος πόλεμος είναι παραδοσιακά αυτός μεταξύ των φύλων – ο πιο σέξι, σαφώς ακήρυχτος, αλλά και συναρπαστικός τις περισσότερες φορές, πόλεμος χωρίς κανόνες και όρια.

Τέσσερις ερωτικές και απόλυτα πιπεράτες ιστορίες συνθέτουν ένα συναρπαστικό, μοντέρνο, κινηματογραφικό παζλ στην κωμωδία καταστάσεων που κατάφερε να κλείσει σπίτια στην Ιταλία. Οι εξωσυζυγικές περιπέτειες ενός προπονητή γυναικείας ομάδας βόλεϊ, μια κολλητή κι ένας κολλητός που ερωτεύονται την ίδια γυναίκα μια ανέλπιστα αταίριαστη σχέση μεταξύ ετερώνυμων και οι μετά-συζυγικές αναζητήσεις ενός γάμου της συμφοράς μπλέκονται με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας, όπως κυκλοφόρησε στο youtube.

Σκηνοθεσία: Χρήστος Δήμας, πρωταγωνιστούν: Φάνης Μουρατίδης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ναταλία Τσαλίκη, Μυρτώ Αλικάκη, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Τάκης Σπυριδάκης κ.α. Διανομή: Odeon.