Το «Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ» άνοιξε και μας περιμένει

marigold
ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Η ζωή δε θα σταματήσει ποτέ να σε εκπλήσσει, αρκεί να την αφήσεις. Αυτό είναι το μότο της ταινίας Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ, που επιστρέφει με νέες ιστορίες.


Τώρα που το Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ έχει γεμίσει από τους μόνιμους ενοίκους του, οι μάνατζερ της επιχείρησης, ονειρεύονται να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους και ανακαλύπτουν το ιδανικό μέρος για το Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ ΙΙ.
Καθώς οι εργασίες ξεκινούν, η Έβελιν και ο Ντάγκλας συνεχίζουν να περνούν πολύ χρόνο μαζί, χωρίς ούτε οι ίδιοι να ξέρουν πού μπορεί να οδηγήσουν τα συχνά ραντεβού τους. Εν τω μεταξύ, ο Νόρμαν και η Κάρολ δοκιμάζουν την αποκλειστική σχέση, η Μάτζ προσπαθεί να αποφασίσει ανάμεσα σε δύο μνηστήρες και ο νεοαφιχθείς Γκάι βρίσκει τη μούσα του για το νέο του μυθιστόρημα στο πρόσωπο της μητέρας του Σόνι, κα. Καπούρ.

Όσο πλησιάζει ο γάμος του με τη Σουνάινα, ο Σόνι συνειδητοποιεί ότι τα πλάνα για το δεύτερο ξενοδοχείο διεκδικούν περισσότερο χρόνο απ’ όσο περίμενε. Καθώς η μεγάλη μέρα πλησιάζει, η οικογένεια και οι καλεσμένοι παρασύρονται από την ακαταμάχητη μέθη ενός ντόπιου γάμου.

Δείτε το τρέιλερ, όπως κυκλοφόρησε στο youtube.

Σκηνοθεσία: John Madden. Πρωταγωνιστούν: Bill Nighy, Judi Dench, Maggie Smith, Richard Gere κ.α. Στους κινηματογράφους από την Odeon.