Εκτός Twin Peaks o David Lynch

twin-peaks
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

"Έπειτα από ένα χρόνο και τέσσερις μήνες διαπραγματεύσεων, αποχώρησα επειδή η παραγωγή δεν διέθετε όσα χρήματα χρειαζόταν για να αναπτυχθεί το σενάριο, όπως εγώ θεωρούσα ότι έπρεπε να γίνει" είπε ο Lynch και έφερε τα πάνω κάτω.

Τόσο καιρό περιμένουμε με ανυπομονησία έστω και ένα ίχνος πληροφόρησης για το Twin Peaks. Από την πρώτη στιγμή που μάθαμε ότι ο David Lynch ξαναφέρνει την αγαπημένη ιστορία μυστηρίου στην οθόνη.

Τον τελευταίο καιρό βέβαια είχαν ακουστεί κάποιες φήμες που μας έβαλαν σε υποψίες, αλλά - κακώς- δε δώσαμε την δέουσα σημασία. Έτσι, ο Lynch με ανακοίνωσή του μας έδωσε τα κακά μαντάτα. "Το δίκτυο Showtime δε θα σταματήσει το Twin Peaks. Έπειτα από ένα χρόνο και τέσσερις μήνες διαπραγματεύσεων, αποχώρησα επειδή η παραγωγή δεν διέθετε όσα χρήματα χρειαζόταν για να αναπτυχθεί το σενάριο, όπως εγώ θεωρούσα ότι έπρεπε να γίνει" μας είπε μέσω Facebook.

"To σαββατοκύριακο που μας πέρασε άρχισα να τηλεφωνώ στους ηθοποιούς και να τους ανακοινώνω ότι το νέο Twin Peaks δε θα το σκηνοθετήσω εγώ. Ωστόσο το Twin Peaks θα συνεχίσει και θα προβληθεί στο Showtime. Αγαπώ τον κόσμο της σειράς και εύχομαι τα πράγματα να ήταν διαφορετικά" συνέχισε απογοητεύοντας ένα τεράστιο κοινό.

Από την πλευρά του το Showtime απάντησε σε αυτή τη δήλωση λέγοντας "Με λύπη μας διαβάσαμε τη  δήλωση του David Lynch καθώς πιστεύαμε ότι και οι δύο πλευρές προσπαθούσαμε να βρούμε μία κοινή λύση για τις όποιες διαφωνίες μας χώριζαν. Και εμείς αγαπάμε τον κόσμο του Twin Peaks και συνεχίζουμε να έχουμε την ελπίδα ότι θα τον ξαναφέρουμε στη ζωή με τους συναρπαστικούς δημιουργούς του, David Lynch και Mark Frost, στο πηδάλιο".

Από τη δική μας πλευρά ως κοινό ελπίζουμε το ίδιο, καθώς Twin Peaks χωρίς David Lynch δε γίνεται. Γίνεται;