11 σκηνοθέτες δίνουν μία Υπόσχεση

kunis
ΚΥΡΙΑΚΗ, 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Η Υπόσχεση (TAR), όπως είναι ο τίτλος της ταινίας...υπόσχεται όντως πολλά με 11 σκηνοθέτες και σεναριογράφους να υπογράφουν τις ερμηνείες των James Franco, Mila Kunis και Jessica Chastain.

Βασισμένη στην ομώνυμη  βραβευμένη με Πούλιτζερ ποιητική συλλογή του CK (Charles Kenneth) Williams, η συλλογική προσπάθεια 11 κινηματογραφιστών παρουσιάζει ένα οδικό ταξίδι μέσα από τη ζωή του διάσημου ποιητή.

Την ώρα που ο CK οδηγεί προς το χώρο που θα γίνει η ανάγνωσή του στη Νέα Υόρκη , θυμάται κεντρικές στιγμές της ζωής του και εμείς ως κοινό ερχόμαστε να βιώσουμε και να κατανοήσουμε τόσο τη σχέση του με την αγάπη και την απώλεια, όσο και το πώς βρήκε την κλίση του ως ποιητής μέσα από τις γυναίκες της ζωής του .

Η ταινία μας ταξιδεύει μεταξύ παρελθόντος και παρόντος, με την χαρακτηριστική αφήγηση του CK Williams. Aπό τη στοργική σχέση του με τη μητέρα του (Jessica Chastain), την πρώτη σεξουαλική εμπειρία του ως έφηβος (Henry Hopper), τον πρώτο του έρωτα (Nina Ljeti ) και τον αγώνα για τη διατήρηση μιας μορφής αθωότητας και κατάπληξη, την ασθένεια και την απώλεια ενός στενού φίλου (Zach Braff) μέχρι τελικά τη ζωή του μαζί με την Catherine (Mila Kunis).

Δείτε το τρέιλερ, όπως κυκλοφόρησε στο youtube.

Σκηνοθεσία: Edna Luise Biesold, Sarah-Violet Bliss, Gabrielle Demeestere, Alexis Gambis, Brooke Goldfinch, Shripriya Mahesh, Pamela Romanowsky, Bruce Thierry Cheung, Tine Thomasen, Virginia Urreiztieta, Omar Zúñiga Hidalgo. Πρωταγωνιστούν: James Franco, Mila Kunis, Jessica Chastain, Zach Braff κ.α. Διανομή: Hollywood Entertainment.