Game of Thrones ή Game of ...Chairs;

sesami2
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Το "Σουσάμι άνοιξε" την απάντηση.

Η αγαπημένη παιδική (ή καλύτερα όχι και τόσο παιδική πολλές φορές) σειρά Σουσάμι Άνοιξε, που συνεχίζει να προβάλλεται αδιαλείπτως από το 1969, δεν θα μπορούσε  να μη συμμετάσχει στη νέα εμμονή για την  έναρξη της νέας σεζόν του Game of Thrones.

Όπερ και εγένετο σε ένα βίντεο υπέροχο, που μας μαθαίνει νέα για τους Jesteros. Τέσσερις κορυφαίοι χαρακτήρες του Game of Thrones με αμφίεση...από Σουσάμι, έρχονται να αλλάξουν τις παραμέτρους και να χαρίσουν μία σίγουρα πιο κωμική πλευρά της δημοφιλούς σειράς, που έχει κατακτήσει το τηλεοπτικό κονό.

Τρεις μίνι ρεπλίκα θρόνοι, ένας χάλκινος, που κατασκευάστηκε από ρακέτες πινγκ πονγκ, ένας ασημένιος, από μπαστούνια του γκολφ και ένας χρυσός από ρόπαλο του μπέιζμπολ - θα γίνουν οι ...μουσικές καρέκλες με επικεφαλής τον Grover Bluejoy και τον Ned Stark και σκοπό να αποκαλυφθεί ο επόμενος ηγέτης των «Jesteros» .

Στην ξεχωριστή αυτή εκδοχή με τους Cersei Lannister, Joffrey Lannister, Daenerys Targaryen και Robb Stark στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η Daenerys θα είναι η πρώτη που θα χάσει αλλά η εκδίκηση είναι η αμέσως επόμενη κίνηση. Με τους δράκους της εννοείται να υπερασπίζονται την τιμή της. Γιατί η Daenerys δε μπορεί να χάσει έτσι απλά σε ένα Game of... Chairs.