Τι συμβαίνει με τα Δικά μας Παιδιά;

nostri
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Βασισμένο στο best seller του Herman Koch «Tο Δείπνο», που έχει μεταφραστεί σε 37 γλώσσες και έχει κυκλοφορήσει σε 53 χώρες, η ταινία Τα Δικά μας Παιδιά, αποκαλύπτει την αθέατη πλευρά της σύγχρονης αστικής οικογενειακής ζωής.

Η ιστορία εκτυλίσσεται μεταξύ δύο αδερφών εντελώς διαφορετικών μεταξύ τους. Ο Μάσιμο ένας μοντέρνος δικηγόρος και ο Πάολο ένας παιδίατρος,είναι συνεχώς σε σύγκρουση. Παρόλα αυτά, προς σεβασμό στην παράδοση, μια φορά το μήνα συναντιούνται σε ένα πολυτελές εστιατόριο, μαζί με τις γυναίκες τους.

Οι συζητήσεις τους είναι πάντα αδιάφορες: το φρουτώδες άρωμα του κρασιού, η πιο πρόσφατη γαλλική ταινία που βγήκε στους κινηματογράφους, οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και οτιδήποτε είναι στην επικαιρότητα. Η εύθραυστη ισορροπία κλονίζεται όταν υποψιάζονται ότι τα παιδιά τους έχουν εμπλακεί σε ένα θανατηφόρο ατύχημα. Πώς οι δύο άνδρες, οι δύο διαφορετικές οικογένειες θα αντιμετωπίσουν το τραγικό γεγονός που τους εμπλέκει τόσο βαθιά;

Δείτε το τρέιλερ, όπως κυκλοφόρησε στο youtube.

Σκηνοθεσία: Ivano De Matteo, πρωταγωνιστούν: Alessandro Gassman, Giovanna Mezzogiorno, Luigi Lo Cascio. Διανομή Feelgood, Rosebud.