H Αngelina και η Wonder Woman

angelina
ΤΡΙΤΗ, 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Η Warner Bros. μόλις έχασε τη σκηνοθέτη της, την Michelle MacLaren, η οποία θα σκηνοθετούσε τη νέα super hero, Wonder Woman. H Angelina Jolie βγήκε κερδισμένη από τα Oscar με την ταινία της Unbroken να έχει κερδίσει 3 υποψηφιότητες. Άρα;

Άρα πολύ λογικά - λέμε τώρα- ακούγεται το σενάριο η Angelina να είναι η νέα super σκηνοθέτης. Το όνομά της είχε ακουστεί ξανά πριν καιρό αλλά πρόσφατες πληροφορίες τη φέρνουν όλο και πιο κοντά στην ιδέα.

Οι φήμες λένε ότι αν η Jolie πει το ναι, θα ξεκινήσει με τη Wonder Woman το 2017 και αν όλα πάνε καλά μάλλον θα συνεχίσει και με το Captain Marvel, που βγαίνει το 2018. Βέβαια, αυτά είναι απλές φήμες, γιατί προς το παρόν ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει το Africa με τον σύζυγο στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αλλά και γι' αυτό πολλά ακούγονται. Λέγεται ότι ίσως η ταινία ναυαγήσει λόγω οικονομικών. Γεγονός που σημαίνει ότι η κυρία του Hollywood θα έχει χρόνο για να αναλάβει τη Μarvel.

Όπως και να 'χει τα κοινά στοιχεία πάντως υπάρχουν. Μία δυναμική γυναίκα και σκηνοθέτης (όπως φάνηκε) η Jolie να σκηνοθετήσει μία ταινία για μία σούπερ ηρωίδα. Δεν ακούγεται και άσχημα. Τουλάχιστον από ...φεμινιστικής άποψης γιατί για την καλλιτεχνική αξία θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά ακόμα.