Είναι γεγονός. Το Full House επιστρέφει

full-house
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Με 13 νέα επεισόδια, η αγαπημένη τηλεοπτική οικογένεια του Full House επιστρέφει στο Netflix to 2016.

Τα νέα ήρθαν δια στόματος του θείου Jesse, κατά κόσμον John Stamos, ο οποίος επιβεβαίωσε τις φήμες που ακούγονταν εδώ και αρκετό καιρό, στο σόου του Jimmy Kimmel.

Με το νέο ανανεωμένο τίτλο, "Fuller House", ο νέος κύκλος επεισοδίων επικεντρώνεται στο χαρακτήρα της D.J Turner, που υποδύθηκε η Candace Cameron Bure, και είναι πλέον χήρα και έγκυος κτηνίατρος. Η νεότερη αδερφή της η πολλά υποσχόμενη μουσικός Stephanie Tanner (Jodie Sweetin) και η καλύτερή της φίλη Kimmy Gibbler, (Andrea Barber), μαζί με την έφηβη κόρη της Ramona, μετακομίζουν για να βoηθήσουν την D.J. να μεγαλώσει τους δύο γιους της, τον 12άχρονο επαναστάτη J.D. και τον 7άχρονο νευρωτικό Max και το νέο μωρό που περιμένει.

Ο Stamos είναι ο παραγωγός της σειράς ενώ θα εμφανιστεί στο σόου ως guest. Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους παλιούς γνώριμους Bob Saget, Mary-Kate και Ashley Olsen, Dave Coulier και Lori Loughlin τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο αλλά υπάρχουν συζητήσεις για να κάνουν guest εμφανίσεις.

Ο Stamos δήλωσε στον Kimmel ότι πρόκειται για μία δουλειά γεμάτη αγάπη. "Προσπαθούμε στην κυριολεξία τόσα πολλά χρόνια να ξαναφέρουμε τη σειρά στο κοινό όπως πρέπει και τελικά νομίζουμε ότι το καταφέραμε τέλεια."