Κι άλλα Lego στην οθόνη

lego
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Αν ήσασταν από εκείνους που λάτρεψαν την ταινία της χρονιάς, την ταινία Lego δηλαδή, τα νέα που σας έχουμε θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Η Warner Bros. ανακοίνωσε όχι μία, όχι δύο αλλά τρεις νέες ταινίες με ήρωες φτιαγμένες από Lego. Η πρώτη θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου του 2017 με κεντρικό ήρωα τον Batman.

Στις μεγάλες επιστροφές, έχουμε ακόμη ένα spinoff του "Ninjago" που θα δούμε στις 22 Σεπτεμβρίου του 2017 και στη συνέχεια το "The Lego Movie Sequel" στις 18 Μαΐου  του 2018.

Τον Οκτώβριο που μας πέρασε, ο διευθυντής της Warner Bros. Kevin Tsujihara αποκάλυψε ότι η εταιρεία ετοιμάζει 3 νέα spinoff του Harry Potter και...κάμποσες ταινίες Lego, που όπως φαίνεται αποτελεί τη νέα εμμονή του Hollywood.

Εξάλλου, η πρώτη προσπάθεια που βγήκε στις αίθουσες πέρυσι, στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία και τα έσοδά της έφτασαν τα 468 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Βέβαια, αν και όλοι ήταν σίγουροι ότι θα κατακτήσει και το Oscar καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων, η ακαδημία όχι μόνο δεν της το χάρισε αλλά την απέκλεισε από τις υποψηφιότητες. Ωστόσο, οι δημιουργοί μόλις έμαθαν τα νέα, φρόντισαν να ανεβάσουν στο twitter, το δικό τους Oscar. Φυσικά, φτιαγμένο από Lego.