Ποια πριγκίπισσα της Disney είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου;

disney
ΤΡΙΤΗ, 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Οι περισσότεροι αγαπούν τους ήρωες του Disney. Την ίδια στιγμή αγαπούν να διαβάζουν το μέλλον τους στις ζωδιακές προβλέψεις.

Ο περίεργος αυτός συνδυασμός οδηγεί σε ένα μόνο δρόμο. Για να δούμε λοιπόν, τι ζώδιο είναι η Ραπουνζέλ και τι η Σταχτοπούτα;

Κριός: Jasmine
Ο Κριός είναι φιλικός και έξω καρδιά άνθρωπος, που παραμένει πιστός στις πεποιθήσεις του. Η Jasmine βρήκε το σθένος να αντιμετωπίσει τον πατέρα της και να του διευκρινίσει ότι  δεν είναι βραβείο για να την κερδίσει κάποιος.Ευάλωτη και εύκολη να πειστεί, όπως πίστεψε τον Aladdin που της είπε ότι είναι πρίγκιπας, η Jasmine, είναι μια πραγματική Κριός, που δε μπορεί να κρατήσει κακία.

Ταύρος: Σταχτοπούτα
Η Σταχτοπούτα, σαν Ταύρος, αποδέχεται το ρόλο της και δεν διαμαρτύρεται. Κάνει τις δουλειές της και ποτέ δεν λέει κουβέντα γι 'αυτό. Ένας Ταύρος είναι συμπονετικός, αξιόπιστος και με μεγάλα αποθέματα συναισθηματικής δύναμης παρά τις αντιξοότητες.

Δίδυμοι: Anastasia
Οι Δίδυμοι είναι διάσημοι για την ασυνέπειά τους. Η Anastasia σαν πραγματική Δίδυμος, δε μπορεί να αποφασίσει αλλά αφήνεται σε μία ιστορία αγάπης με τον Dimitris και η εξέλιξη είναι όπως ακριβώς πρέπει: συναρπαστική και επικίνδυνη.

Καρκίνος: Tiana
Η Tiana, ακριβώς όπως ο Καρκίνος, είναι μια σκληρή, επικεφαλής ηρωίδα που δουλεύει ασταμάτητα και με κίνητρο. Εκείνη δεν αφήνει τα συναισθήματά της να την οδηγούν και παρά την ευαίσθητη φύση της, όπως ακριβώς κάνει ένας γνήσιος Καρκίνος, εργάζεται σκληρά για να δημιουργήσει μία δυναμική εικόνα.

Λέως: Meg
Ο Λέων αγαπά να παίζει το ρόλο του ηγέτη και δεν αντέχει να βαριέται. Έτσι και η Meg δεν έχει κανένα πρόβλημα να πει στον Ηρακλή και τον Άδη πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα. Αγαπά τον Ηρακλή με όλη την καρδιά της και κάνει μια πραγματική, ουσιαστική προσπάθεια, να δημιουργήσει ρομαντικές καταστάσεις.

Παρθένος: Aurora
Μια Παρθένος τείνει να είναι ήπια και να μην προσπαθεί να ταράξει τα νερά. Οι Παρθένοι γενικά είναι πολύ ήσυχοι και για αυτό το λόγο το ζώδιο αυτό ταιριάζει απόλυτα στο χαρακτήρα της Aurora, της Ωραίας Κοιμωμένης. Είναι πολύ αξιόπιστη και εξαιρετικά ειλικρινής, όπως φαίνεται και όταν ο πρίγκιπας της την ξυπνά.

Ζυγός: Ραπουνζέλ
Οι Ζυγοί συχνά θεωρούνται ανήσυχα άτομα, γνώρισμα που χαρακτηρίζει τη Ραπουνζέλ. Είναι πιο ευτυχισμένη όταν περιβάλλεται από κόσμο, γι αυτό και η μοναχική ζωή της στον πύργο της δημιουργεί θλίψη. Σα γνήσια Ζυγός... ζυγίζει στρατηγικά τις επιλογές της στην επινόηση ενός σχεδίου για να ξεφύγει από τον πύργο της.

Σκορπιός: Ariel
Οι γυναίκες Σκορπιοί μισούν τους περιορισμούς και να μην είναι σε θέση να επιλέξουν την πορεία που επιθυμούν. Αυτό που θέλει η Ariel είναι να απελευθερωθεί από την ουρά της γοργόνας και να ζήσει τη ζωή ενός ανθρώπου. Θα φτάσει μέχρι την άκρη του κόσμου για να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα, με όποιο κόστος.

Τοξότης: Ποκαχόντας
Γνωστή για την αγάπη της για τη φύση και τα ζώα, δεν θα πρέπει να αποτελέσει καμία έκπληξη ότι η Ποκαχόντας εκπροσωπεί αυτό το ζώδιο. Οι άνθρωποι αυτού του ζωδίου είναι γνωστοί για τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες, τις οποίες η Ποκαχόντας επιστρατεύει και με το παραπάνω για να διατηρήσει την ειρήνη. Ακριβώς όπως ένας Τοξότης, η Ποκαχόντας ερωτεύεται εύκολα και βαθιά με τον John Smith.

Αιγόκερως: Τζέιν
Οι Αιγόκεροι από τη φύση τους είναι έξυπνοι, φιλόδοξοι και αποφασισμένοι. Οι ιδιότητες αυτές καθρεφτίζονται στην περίπτωση της Τζέιν, της συντρόφου του Ταρζάν. Μαζί με τον πατέρα της, ακολουθεί το καλλιτεχνικό της πάθος στα βάθη της ζούγκλα της Αφρικής, χωρίς ίχνος φόβου για το άγνωστο. Αντίθετα τη γοητεύει και το αγκαλιάζει.

Υδροχόος: Χιονάτη
Ένας Υδροχόος είναι αποδεκτός από τους γύρω του και άτομο με ανθρωπιστικές ανησυχίες. Η Χιονάτη μπαίνει μέσα στο σπίτι των επτά νάνων και καθαρίζει χωρίς καμία επίγνωση του ποιος ζει εκεί. Δεν την αφορά η εικόνα αλλά η ψυχή και αγαπά τους νάνους για αυτό που είναι και όχι για αυτό που φαίνονται.

Ιχθείς: Belle
Η Belle (Πεντάμορφη) είναι η κόρη ενός εφευρέτη. Και αυτή με τη σειρά της είναι μια δημιουργική, εσωστρεφής ψυχή. Είναι πεισματάρα και δεν υποκύπτει στις ψεύτικες χάρες του Gaston γιατί κοιτάζει πέρα από τη λαμπερή πρόσοψη. Είναι προστάτης των τεχνών και ... άπληστη αναγνώστης και τραγουδίστρια. Ως τυπικός Ιχθύς έχει τσαγανό και τόλμη, αλλά παραμένει ήρεμη σε στρεσογόνες καταστάσεις. Δεν εντυπωσιάζεται από τον πλούτο και νοιάζεται για τους άλλους, μερικές φορές ακόμη και σε βάρος του εαυτού της. Χαράζει τη δική της πορεία και όταν βάζει κάτι στο μυαλό της, κανείς δε μπορεί να τη σταματήσει.