Το Cine Ψυχικό και η Odeon μάς πάνε διακοπές

psuxiko
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΜΑΙΟΥ 2015

Με οδηγό πάντα την 7η Τέχνη. Σινεμά, καλοκαιρινή ατμόσφαιρα και ταινίες ξεχωριστές και αγαπημένες σε έναν χώρο με κινηματογραφική αίγλη.

Για δροσερά καλοκαιρινά βράδια γεμάτα σινεμά, η Odeon ενώνει τις δυνάμεις της με έναν από τους πιο όμορφους σινε-κήπους της Αθήνας. Για όλο το καλοκαίρι, οι πολυαναμενόμενες μεγάλες και εντυπωσιακές παραγωγές του καλοκαιριού θα βρουν καταφύγιο και στον υπέροχο χώρο του Cine Ψυχικό (Κηφισίας 290, Φάρος Ψυχικού), με δροσερά κοκτέιλ, ανανεωμένη διάθεση, αλλά και εισιτήριο στα 8 ευρώ.

Μεταξύ άλλων, στο Cine Ψυχικό θα παρακολουθήσουμε ταινίες βασισμένες σε κλασικά μυθιστορήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, όπως το «Μακριά από το Πλήθος» του Τόμας Βίντερμπεργκ και την «Μαντάμ Μποβαρί» της Σόφι Μπαρτ αλλά και πλούσιες παραγωγές, όπως τα «Ένα Μικρό Χάος» του Άλαν Ρίκμαν, ο «Χαμένος Παράδεισος» του Αντρέα Ντι Στέφανο και «Η Πριγκίπισσα το ’Σκασε» του Τζούλιαν Τζάρολντ.
Κλείνουμε επίσης ραντεβού με κάποιους από τους πιο σημαντικούς σκηνοθέτες του παγκόσμιου σινεμά, όπως ο Γούντι Άλεν και ο Βιμ Βέντερς, για να δούμε σε πρώτη προβολή τις νέες κινηματογραφικές τους δημιουργίες, «Irrational Man» και «Όλα Θα Πάνε Καλά».

Φυσικά δε θα λείψουν και οι δροσερές στιγμές γέλιου, με το «Θέλεις ή Δεν Θέλεις» της Τονί Μαρσάλ, το «Our Futures» του Ρεμί Μπεζανσόν, τη feelgood δραμεντί «Love & Mercy» του Μπιλ Πόλαντ, αλλά και τη φετινή ταινία αποκάλυψη «Η Οικογένεια Μπελιέ» του Ερίκ Λαρτιγκό, που έκοψε πάνω από 7 εκατομμύρια εισιτήρια στη Γαλλία, σημειώνοντας επιτυχία αντίστοιχη του «Θεέ μου, τι Σου Κάναμε;».

Από την οθόνη του Cine Ψυχικό θα παρελάσουν καθιερωμένοι και ανερχόμενοι σταρ, όπως ο Χοακίν Φίνιξ, η Έμμα Στόουν, η Κέιτ Ουίνσλετ, η Κάρεϊ Μάλιγκαν, η Σαρλότ Γκενσμπούργκ, η Μία Ουασικόφσκα, ο Τζον Κιούζακ, ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο, η Σοφί Μαρσό, ο Ματίας Σένερτς και πολλοί άλλοι.

Πληροφορίες: Cine Ψυχικό, Κηφισίας 290, Φάρος Ψυχικού, τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ.