Εκτός Full House, οι αδερφές Olsen

full
ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΜΑΙΟΥ 2015

Συντετριμμένος φέρεται να είναι ο John Stamos με την απόφαση της Mary-Kate και της Ashley Olsen να μη συμμετέχουν τελικά στην πολυαναμενόμενη επιστροφή του Full House, που θα προβάλλει το δίκτυο Netflix.

Ο Stamos, που υποδύθηκε το γνωστό θείο Jesse στη sitcom των 80s, είναι εκείνος, ο οποίος κίνησε τις διαδικασίες για τη μεγάλη επιστροφή της τηλεοπτικής επιτυχίας, ενώ έχει και την ευθύνη της παραγωγής του όλου project.

Ωστόσο, η απόφαση των νεαρών που υποδύθηκαν την Michelle Tanner να μην ξαναεμφανιστούν στο ρόλο που τις έκανε διάσημες, "ράγισε" την καρδιά του τηλεοπτικού τους θείου, ο οποίος με ένα hashtag στη λέξη “#heartbroken” έδειξε ότι ούτε περίμενε, ούτε του άρεσε αυτή η εξέλιξη.

“Καταλαβαίνω ότι πλέον έχουν ακολουθήσει άλλο δρόμο και τους εύχομαι τα καλύτερα" συνέχισε ο Stamos, υποσχόμενος ωστόσο στους φανς ότι το project δε σταματά εδώ. “Είναι λυπηρό το γεγονός ότι μερικοί δε συμμερίζονται τις απόψεις του υπόλοιπου καστ- το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τους ευχηθώ τα καλύτερα", επέμενε να διαλαλεί στα μέσα κοινωνική δικτύωσης ο ηθοποιός, αυτή τη φορά με ένα post στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Παρά τη λύπη του, φρόντισε να διευκρινίσει όμως ότι η απόφαση αυτή των αδερφών Olsen δεν αφορά σε οικονομική διαφωνία -το αντίθετο μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά- λέγοντας ότι η παραγωγή θέλει να δώσει στο κοινό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.