"Μάντεψε ποιός" σε εκδοχή Pulp Fiction

pulp
ΤΡΙΤΗ, 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Οι ήρωες της ταινίας που σημάδεψε τα '90s επανέρχονται σε cartoon εκδοχή με το σχεδιαστή τους να επανατοποθετεί ένα κλασσικό παιχνίδι και να στέλνει το Trivial Pursuit και το Scrable στα αζήτητα.

Ο σχεδιαστής Joe Stone ξεκίνησε σκοπεύοντας να φτιάξει ένα δώρο για τα γενέθλια κάποιου φίλου του για να καταλήξει στο σχεδιασμό ενός μοναδικού παιχνιδιού που έγινε viral στο ίντερνετ μέσα σε ελάχιστο χρόνο. 

Joe Stone: Guess Who?

Βασιζόμενος στο γνωστό παιχνίδι της Milton Bradley “Guess Who” (Μάντεψε ποιος στη δική μας εκδοχή), πήγε το concept ένα βήμα παραπέρα ενσωματώνοντας τους χαρακτήρες από το Pulp Fiction του Ταραντίνο.

Joe Stone: Guess Who?

Όπως ο ίδιος εξηγεί στην ιστοσελίδα του, ο σχεδιασμός κάθε χαρακτήρα βασίστηκε στους χαρακτήρες του κλασσικού παιχνιδιού όπως το ξέρουμε ήδη.

Επιπλέον, o Joe Stone έκανε εκείνες τις προσθήκες στη μύτη, το στόμα (ως προς τα μεγέθη) και το χρώμα ματιών των ηρώων, ώστε να διατηρήσει την αρχική βερσιόν του Guess Who με σαφείς αναφορές στους πρωταγωνιστές της ταινίας.

Joe Stone: Guess Who?

Η μικρή λεπτομέρεια που κάνει τη μεγάλη διαφορά είναι ότι για το κουτί του νέου παιχνιδιού, ο σχεδιαστής βασίστηκε στην περιβόητη βαλίτσα του Marcellus Wallace.