Αληθινή ιστορία πατρικής αγάπης από τη Γουίδερσπουν

reese-witherspoon
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

H νέα ταινία της Reese Witherspoon καταπιάνεται με την ιστορία ενός πατέρα που, όταν έμαθε πως πάσχει από καρκίνο, δεν ήθελε με τίποτα να εγκαταλείψει την κόρη του και να διαταράξει την μέχρι εκείνη την ώρα καθημερινότητά τους.

Η Reese, που λατρεύει να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη ανθρώπινες ιστορίες από βιβλία, ανέλαβε αυτή τη φορά, με τη δική της εταιρεία παραγωγής και σε συνεργασία με την Bruna Papandrea, να προβάλλει την πραγματική ιστορία του 45χρονου Garth Callaghan και της κόρης του, Emma, που εκδόθηκε σε βιβλίο το 2014, προκαλώντας μεγάλη αίσθηση και αγγίζοντας εκατοντάδες ανθρώπινες ψυχές.

Ο Callaghan, σύμφωνα με τα ξένα μέσα, τα τελευταία χρόνια έχει διαγνωστεί αρκετές φορές με καρκίνο. Από την αρχή αυτής της περιπέτειας ξεκίνησε να αφήνει σημειώσεις σε χαρτοπετσέτες στην κόρη του Emma. Τα σημειώματα τα βάζει στο lunchbox της μικρής, προκειμένου να έχει διαρκώς «επικοινωνία» μαζί της.

Έχει φροντίσει μάλιστα να ετοιμάσει παρόμοια σημειώματα τα οποία αποθηκεύει κάπου όπου μόνος εκείνος γνωρίζει, ώστε στο πέρασμα του καιρού, όταν φύγει από τη ζωή, η κόρη του να τα βρίσκει και να τον αισθάνεται κοντά της. Στη σχετική σελίδα στο Facebook μπορείτε να δείτε πολλά από αυτά τα σημειώματα.

Αυτό το «παιχνίδι» ήταν κάτι που πατέρας και κόρη συνήθιζαν να κάνουν από την πολύ μικρή ηλικία της Emma. Η ταινία θα ονομαστεί «Napkin Notes: Make Lunch Meaningful, Life Will Follow» και είναι η ένατη σε σειρά της οποίας η Reese αναλαμβάνει την παραγωγή.