Batman εναντίον Superman: οι πρώτες εικόνες

batman-v-superman-superman
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Μια πρώτη γεύση από τη σύγκρουση κορυφής που αναμένουμε το 2016 στη μεγάλη οθόνη.

Μια από τις ταινίες που περιμένουμε περισσότερο το 2016 είναι το «Batman v Superman: Η αυγή της δικαιοσύνης». Οι δύο μεγαλύτεροι σούπερ ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι και στη μέση θα βρεθεί η Wonder Woman. Η Warner Bros. και η DC Comics στοχεύουν να εγκαινιάσουν έτσι το δικό της κινηματογραφικό σύμπαν αλά Marvel. Το νέο τεύχος του περιοδικού Entertainment Weekly φιλοξενεί τους πρωταγωνιστές της ταινίας και μας τους συστήνει μέσα από μερικές φρέσκες φωτογραφίες.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της ταινίας είναι ότι ο Batman παρουσιάζεται μεγάλος σε ηλικία, κουρασμένος και κοντά στο τέλος της πορείας του. Τον Σκοτεινό Ιππότη θα υποδυθεί ο Μπεν Άφλεκ, ο οποίος δήλωσε πως βλέπει τον Batman σαν την αμερικανική εκδοχή του Άμλετ, καθώς αποδεχόμαστε το γεγονός ότι έχει ερμηνευθεί από διαφορετικούς ηθοποιούς που ο καθένας προσφέρει κάτι διαφορετικό στο ρόλο. Για τον δικό του Batman είπε πως βρίσκεται στο τέλος της θητείας του και ίσως της ζωής του.

Τον Superman του Χένρι Κάβιλ τον γνωρίσαμε μέσα από το «Άνθρωπος από ατσάλι» του 2013, οπότε το ενδιαφέρον μας στρέφεται στην Wonder Woman. Η Γκαλ Γκαντότ ανέλαβε να ενσαρκώσει την υπερηρωική Αμαζόνα, στρώνοντας το χαλί για μια δική της ξεχωριστή ταινία. Παρά τη δημοφιλία της Wonder Woman στα κόμικ, δεν έχει αποκτήσει την κινηματογραφική μεταφορά που της αξίζει και περιμένουμε πώς θα λειτουργήσει και ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος της στην ταινία. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τη βλέπουμε ως Diana Prince (η κοσμική της ταυτότητα) να βρίσκεται δίπλα στον Bruce Wayne σε ένα από τα πάρτι που διοργανώνει στην έπαυλή του.

Στις φωτογραφίες εκτός όλων των άλλων, βλέπουμε και τον Lex Luthor του Τζέσε Άιζενμπεργκ, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα είναι αρκετά ρεαλιστικός και «γήινος».

Το «Batman v Superman: Η αυγή της δικαιοσύνης» αναμένεται στην Ελλάδα στις 24 Μαρτίου 2016, σε σκηνοθεσία Ζακ Σνάιντερ και περισσότερες πληροφορίες για την ταινία περιμένουμε να μάθουμε στο Comic-Con που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 12 Ιουλίου στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια..