Γκάρνερ-Άφλεκ προσωρινά μαζί για χάρη των παιδιών τους

Jennifer-garner-ben-affleck Jordan Strauss

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

ΤΡΙΤΗ, 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Μία μόλις ημέρα μετά τη δέκατη επέτειο του γάμους τους, η Jennifer Garner και ο Ben Affleck δημοσιοποίησαν την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

«Μετά από πολλή σκέψη και προσεκτική εξέταση των πραγμάτων, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να πάρουμε διαζύγιο. Προχωράμε μπροστά με φιλική διάθεση και αγάπη ο ένας για τον άλλον και με δέσμευση να μεγαλώσουμε μαζί τα παιδιά μας, των οποίων η ιδιωτική ζωή σάς ζητάμε να γίνει σεβαστή κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Αυτό θα είναι μόνο το σχόλιό μας για αυτήν την οικογενειακή μας υπόθεση. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση», δήλωσαν σε περιοδικό διεθνούς φήμης οι διάσημοι ηθοποιοί.

Παρόλα αυτά, λίγο μετά την ανακοίνωσή τους αποφάσισαν να ταξιδέψουν ως τις Μπαχάμες, όπου βρέθηκαν στο εξοχικό τους σπίτι ή σε κάποιο ιδιωτικό resort, προκειμένου να απομονωθούν λίγο, από το κυνήγι των μίντια, αλλά και για να προστατέψουν τα παιδιά τους Violet, 9, Seraphina, 6 και Samuel, 3 ετών από την κατάσταση.

Άλλη πηγή του στενού τους περιβάλλοντος δήλωσε: «Τόσο για τον Ben, όσο και για την Jen, ήταν σημαντικό να μείνουν μακριά από τα media και να περάσουν στιγμές ηρεμίας με τα παιδιά τους. Περνούν πολύ χρόνο μαζί τους. Όλο αυτό είναι δύσκολο, ωστόσο και οι δύο κάνουν τα πάντα για τα παιδιά τους».