Η δεύτερη σεζόν του The Strain έρχεται στο FOX

the-strain ©TCFTD
ΤΡΙΤΗ, 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Τα νέα επεισόδια της σειράς «The Strain» θα είναι διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play.

Ο 2ος κύκλος της αγαπημένης σειράς επιστημονικής φαντασίας «The Strain» κάνει πρεμιέρα στο FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρεμιέρα της σειράς στην Αμερική. Η σειρά που φέρει την υπογραφή του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, ξεκινάει τη Δευτέρα 13 Ιουλίου με τα νέα συναρπαστικά επεισόδια να προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 23:10 αποκλειστικά στο FOX. Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, ΟΤΕ TV, hol και Cyta Hellas. Όλα τα επεισόδια του 2ου κύκλου «The Strain» θα είναι διαθέσιμα και on demand μέσω FOX Play.

Το «The Strain», είναι η ιστορία του Dr. Ephraim Goodweather (Κόρεϊ Στολ), επικεφαλής του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων της Νέας Υόρκης. Ο ίδιος και η ομάδα του καλούνται να ερευνήσουν μια μυστηριώδη επιδημία που διαδίδεται ταχύτατα και έχει ως κύριο χαρακτηριστικό της ένα αρχαίο, κακό οιωνό που μετατρέπει τους πολίτες σε αιμοδιψή βαμπίρ. Καθώς ο ιός εξαπλώνεται, ο Dr. Goodweather με την ομάδα του, αλλά και μερικούς πολίτες της Νέας Υόρκης, καλούνται να «πολεμήσουν» για την τύχη της ίδιας της ανθρωπότητας. Κανείς δεν μπορεί πια να το αρνηθεί – η τρομακτική αυτή επιδημία απειλεί την πόλη και τίποτα δεν μπορεί να τη βοηθήσει. Όλοι οι κάτοικοι πρέπει να αγωνιστούν για την επιβίωσή τους.

©TCFTD

Ο Εph και οι απίθανοι σύμμαχοί του, αποπειράθηκαν να αντιμετωπίσουν την ενσάρκωση του απόλυτου κακού, The Master, όμως απέτυχαν. Πλέον ο Eph και η Dr. Nora Martinez (Μία Μαέστρο) επικεντρώνονται στη δημιουργία ενός βιολογικού όπλου, που θα αφανίσει τον επικίνδυνο στρατό του,  ενώ ο Abraham Setrakian (Ντέιβιντ Μπράντλεϊ) αναζητά ένα αρχαίο έγγραφο, ελπίζοντας ότι θα ανακαλύψει όλη την ιστορία των Strigoi… ίσως και έναν τρόπο για να τους εξαφανίσουν. Στο μεταξύ, ο Master διψά για εκδίκηση και εξαπολύει ακόμη πιο τρομακτικά αιμοδιψή όντα, εναντίον της ομάδας. Οι ήρωες του «The Strain», θα πρέπει να δράσουν γρήγορα και να βρουν έναν τρόπο να τον αντιμετωπίσουν πριν μολυνθούν και μεταλλαχθούν όπως τα θύματα του ιού.