Η πέμπτη σεζόν του Homeland έρχεται στο FOX

homeland-season-5 Jim Fiscus
ΤΡΙΤΗ, 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Ο 5ος κύκλος του «Homeland», μιας από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές στον κόσμο, κάνει πρεμιέρα στο FOX, τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, στις 21:50, λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρώτη προβολή της σειράς στην Αμερική.

Και φέτος το «Homeland» υπόσχεται να γεμίσει τα βράδια της Δευτέρας με ακόμη περισσότερη αγωνία, δράση και ανατροπές. Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, ΟΤΕ TV, hol και Cyta Hellas, ενώ τα επεισόδια του 5ου κύκλου του «Homeland» θα είναι επίσης διαθέσιμα on-demand μέσω FOX Play.

Στη νέα σεζόν της σειράς, μεταφερόμαστε δύο χρόνια μετά τα γεγονότα του 4ου κύκλου. Παλεύοντας να συμφιλιωθεί με την ενοχή και την απογοήτευση από τα χρόνια που εργάστηκε στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά της τρομοκρατίας, η Carrie Mathison (Claire Danes) έχει συνειδητά κόψει τις γέφυρες με τη CIA και έχει αποσυρθεί στο Βερολίνο, όπου εργάζεται για μία ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας. Σύντομα, ένα ζητούμενο από το νέο διευθυντή της, θα την φέρει πολύ κοντά στον κόσμο που άφησε πίσω της. Η Carrie και πάλι θα βρεθεί το επίκεντρο της δράσης και χωρίς τη βοήθεια των Saul (Mandy Patinkin) και Quinn (Rupert Friend), θα νιώσει ότι, αυτή τη φορά, έχει πολλά περισσότερα να χάσει.

Stephan Rabold/SHOWTIME / Stephan Rabold

Στον 5ο κύκλο του «Homeland» δεν θα λείψουν τα νέα πρόσωπα! Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Sebastian Koch (The Lives of Others, A Good Day to Die Hard) στο ρόλο του αφεντικού της Carrie, την Miranda Otto (The Lord of The Rings, The Thin Red Line) στο ρόλο της Allison Carr – σταθμάρχη της CIA στο Βερολίνο, τον Alexander Fehling (Inglourious Basterds) στο ρόλο του νέου συντρόφου της Carrie και την Sarah Sokolovic, που υποδύεται μια Αμερικανίδα δημοσιογράφο.

Για περισσότερα επισκεφθείτε το www.fox-greece.gr/homeland και τη σελίδα του FOX στο Facebook στο www.facebook.com/GREECEFOXCHANNEL