Miley Cyrus-Woody Allen: συνεργασία μεγατόνων για σειρά του Amazon Prime

gounti-allen-maili-sairous
ΤΡΙΤΗ, 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Η pop star επιβεβαίωσε τις φήμες που την θέλουν να συμμετέχει στην πρώτη τηλεοπτική σειρά του Woody Allen.

Αυτό κι αν είναι είδηση! Η Miley Cyrus θα έχει ρόλο στην πρώτη τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει ο Woody Allen και η οποία θα προβάλλεται στο Amazon Prime. Η ανακοίνωση έγινε από το Instagram της Cyrus, η οποία, μέσα από μια φωτογραφία που ανέβασε, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για την επερχόμενη συνεργασία της με το σκηνοθέτη και τη σεναριογράφο Elaine May.

Οι πληροφορίες που έχουμε για το show είναι ακόμα περιορισμένες, καθώς καλά καλά ούτε τίτλος δεν της έχει δοθεί. Γνωρίζουμε μόνο πως η σειρά θα διαδραματίζεται στα 60s καθώς και ότι τα γυρίσματα των 30λεπτων επεισοδίων θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο.

Η Cyrus που πρόσφατα συμμετείχε στο χριστουγεννιάτικο show του Netflix, A Very Murray Christmas, στο πλευρό του Βill Murray και των George Clooney, Amy Poehler, Michael Cera, Chris Rock, Jason Schwartzman, Rashida Jones, δήλωσε εκστασιασμένη για τη νέα της δουλειά πλάι στο Woody Allen.

Ο ίδιος ενθουσιασμός ωστόσο φαίνεται πως διακατέχει και τα στελέχη της Amazon Studios. «Είναι ένας οξυδερκής δημιουργός που έχει κάνει μερικά από τα καλύτερα φιλμ όλων των εποχών και είναι τιμή μας να δουλέψουμε μαζί του στην πρώτη του τηλεοπτική σειρά», δήλωσε ο επικεφαλής της Amazon Studios, Roy Price με τον Allen να απαντάει: «Δεν ξέρω πώς ενεπλάκην σε αυτό. Δεν έχω ιδέες και δεν είμαι σίγουρος από πού πρέπει να ξεκινήσω. Υποθέτω πως ο Roy Price θα το μετανιώσει». Μένει να δούμε ποιος θα έχει τελικά δίκιο...