Ο Joseph Fiennes θα υποδυθεί το Michael Jackson σε μια παράξενη κωμωδία για το 9/11

michael-Jackson
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Περίεργα τα κινηματογραφικά νέα αυτής της εβδομάδας. Μετά το Swiss Army Man που δικαίως δημιούργησε άβολα συναισθήματα μετά την προβολή του στο φεστιβάλ Sundance, μια ακόμα είδηση έρχεται για να φέρει και πάλι αμηχανία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Joseph Fiennes πρόκεται να ενσαρκώσει το Michael Jackson σε ένα κωμικό δράμα βασισμένο στα γεγονότα της 9ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη. Ναι, καλά διαβάσατε.

Στο αυτοτελές show της Sky Arts θα δούμε έναν από τους πιο γνωστούς μύθους του Hollywood κατά τον οποίο οι Michael Jackson, Elizabeth Taylor και Marlon έκαναν ένα road trip μετά την τρομοκρατική επίθεση στους Διδύμους Πύργους το 2001. Η ιστορία θέλει τους Taylor και Brando να έχουν βρεθεί στην πόλη κατόπιν πρόσκλησης του Michael Jackson που τραγουδούσε στο Madison Square Garden. Μετά το τραγικό συμβάν, λέγεται πως οι τρεις τους νοίκιασαν ένα αυτοκίνητο για να γυρίσουν πίσω στο Σαν Φρανσίσκο αλλά τα κατάφεραν μόλις μέχρι το...Οχάιο.

Mιλώντας για το πρότζεκτ, o Fiennes δήλωσε: «Είναι ένα διασκεδαστικό, ανάλαφρο και λίγο ειρωνικό road trip που δείχνει πώς είναι στην πραγματικότητα διασημότητες τέτοιου βεληνεκούς.  Παράλληλα, είναι μια όμορφη και οδυνηρή αναπαράσταση της σχέσης τους.»

Στο ρόλο του Brando, ο Brian Cox, ενώ η Stockard Channing από το Grease θα ενσαρκώσει την Taylor κατά το σενάριο του Neil Forsyth.