Oscars 2016: ζωντανά όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό ως το πρωί

oscars-foto-gia-liveblog
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Το βράδυ της Κυριακής καλύπτουμε live το μεγάλο κινηματογραφικό event με ειδήσεις και σχόλια από το...κόκκινο χαλί.

Όλα είναι έτοιμα για την 88η απονομή των βραβείων Όσκαρ. Το κόκκινο χαλί στρώνεται στο Dolby Theatre, όπου την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου (ξημερώματα Δευτέρας 29ης Φεβρουαρίου για την Ελλάδα) θα πραγματοποιηθεί η λαμπερή τελετή. Τα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί είναι πολλά, με σημαντικότερο το αν θα πάρει επιτέλους ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο το πρώτο του χρυσό αγαλματίδιο. Η αγωνία μεγάλη, η προσμονή έντονη, ο ενθουσιασμός σινεφίλ και μη αυξημένος. Η μεγάλη βραδιά της μεγάλης οθόνης ξεκινά! 

Σε όλη τη διάρκεια απονομής των βραβείων, η δημοσιογραφική ομάδα του clickatlife.gr θα καλύπτει ζωντανά μέσω του liveblog και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, μένοντας μαζί σας καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μείνετε λοιπόν μαζί μας, για να μάθετε όλα τα βραβεία τη στιγμή που συμβαίνουν, τις αντιδράσεις και τα τεκτενόμενα, να διαβάσετε σχόλια αλλά και να κάνετε τις δικές σας τοποθετήσεις, για την εξέλιξη της απονομής. Πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό μας, ψηφίστε ποιους θέλετε να δείτε νικητές και κερδίστε μια Nikon Coolpix AW130.

Πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό μας με δώρο μια Nikon Coolpix AW130.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ #Oscars2016: Ψηφίστε & μπείτε στην κλήρωση για μία μηχανή Nikon Coolpix AW130. Εκείνοι Όσκαρ, εσείς φωτογραφ...

Δημοσιεύτηκε από Click@Life στις Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

Δείτε το αφιέρωμα του clickatlife στα φετινά Oscar