Ανακοινώθηκε το νέο cast του Twin Peaks και εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε

twin-peaks Photo: vladislav starov
ΤΡΙΤΗ, 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Μερικοί από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ροκ μουσικής σκηνής, αλλά και νέα ονόματα στη μουσική βιομηχανία, θα συμπλεύσουν με τα παλιά μέλη του cast υπό την καθοδήγηση του τεράστιου David Lynch, για τη συνέχεια μιας σειράς που τα παιδιά των ‘90’s περιμένουν με πολύ ενδιαφέρον.

Το reboot του τηλεοπτικού έπους του David Lynch “Twin Peaks” είναι γεγονός. Αυτό που ανακοινώθηκε όμως πριν λίγες μέρες, είναι οι ηθοποιοί και οι μουσικοί που θα απαρτίζουν το cast της σειράς που αναμένεται στις οθόνες μας το 2017.

Η λίστα είναι τεράστια, αλλά τα ονόματα που ξεχωρίσαμε είναι του Trent Reznor μαζί με τη γυναίκα του και τραγουδίστρια των How to Destroy Angels Mariqueen Maandig Reznor, o Robin Finck, δηλαδή ένα ακόμη μέλος των Nine Inch Nails, η Sky Ferreira, ο Eddie Vedder, η Sharon Van Etten, και η Ruth Radelet των Chromatics. O ίδιος ο Lynch θα εμφανιστει και αυτός στη σειρά, όπως είχε κάνει και στην παλιότερη εκδοχή της.

Η λίστα μεγαλώνει συνεχώς και νέα ονόματα προστίθενται κάθε μέρα. Μόλις χθες ανακοινώθηκε και η συμμετοχή των Au Revoir Simone. Η Julie Cruise, η θρυλική τραγουδίστρια που είχε ερμηνεύσει το “Falling”, από το soundtrack της σειράς, δεν έχει επβεβαιώσει τη συμμετοχή της.

Εκτός βέβαια από τους μουσικούς, πολλοί αστέρες του Hollywood θα συμμετάσχουν και αυτοί στη σειρά, ανάμεσα τους οι Michael Cera, Naomi Watts, Jennifer Jason Leigh, Amanda Seyfried, Jim Belushi, Tim Roth, Ashley Judd, Laura Dern, David Koechner. Και φυσικά να μην ξεχάσουμε το original cast που επιστρέφει, και εμείς θα έχουμε τη χαρά να ξαναδούμε τους Kyle MacLahlan, David Duchovny, Sherilyn Fenn, Sheryl Lee,Miguel Ferrer και πολλούς άλλους, αντιμέτωπους με τα μυστήρια του Twin Peaks.