Τα θερινά του Αιγαίου: Σαρωνικός

marina-spetses

Από το σινεμά Μαρίνα στις Σπέτσες, η θέα είναι μοναδική. 

ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Μια ζακέτα στους ώμους, αντικουνουπικό να σιγοκαίει στα χαλίκια, μια μπύρα στο χέρι και από πάνω τα αστέρια. Η ευτυχία είναι στιγμές.

Σινέ Diana-Πόρος
Το στέκι των φίλων του κινηματογράφου στο γειτονικό νησί ανακαινίστηκε προσφάτως και εξακολουθεί να είναι το ιδανικό σημείο για κινηματογραφικές αποδράσεις κάτω από τα αστέρια. Με  δροσερή θερινή αίθουσα δίπλα στην θάλασσα, νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα ήχου και εικόνας, μπαρ και πρόγραμμα από τις καλύτερες ταινίες του χειμώνα, το Σινέ Diana έχει κάθε λόγο να θεωρεί εαυτόν, σήμα κατατεθέν του Πόρου.

Άνεσις-Αίγινα 
Ο θερινός κινηματογράφος της Αίγινας λειτουργεί από το 1967, διαθέτει dolby surround και βρίσκεται στο κέντρο του νησιού, πίσω ακριβώς από τις καφετέριες του λιμανιού.

Τιτάνια και Μαρίνα-Σπέτσες
Το Τιτάνια βρίσκεται στο πίσω μέρος της Χώρας και δεν αφήνει παραπονεμένους εκείνους που το καλοκαίρι το έχουν ταυτίσει με το σινεμά. Έτσι πραγματοποιεί καθημερινές διπλές προβολές και δεν κλείνει, αν δεν πιάσει Οκτώβρης. Επίσης στο νησί υπάρχει και το σινεμά Μαρίνα σε μια ταράτσα στην Ντάπια με μαγευτική θέα.

Cine Γαρδένια-Ύδρα
Ένας μικρός χώρος για μόλις 160 άτομα, ο κινηματογράφος της Ύδρας είναι ουσιαστικά μια Κινηματογραφική Λέσχη που, εκτός από προβολές, αναλαμβάνει την φιλοξενία μικρών φεστιβάλ ενώ πραγματοποιεί και ειδικές πρεμιέρες. 

Καλό, κινηματογραφικό καλοκαίρι!