Η Barbarella προσγειώνεται στην ταράτσα του Bios

barbarella
ΤΡΙΤΗ, 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Η δεύτερη θεματική ενότητα των φετινών Sssh! Silent Movies ονομάζεται Boogie Nights και ξεκινά με τη θρυλική cult ταινία επιστημονικής φαντασίας Barbarella.

Η Barbarella, μια άκρως αισθησιακή γυναίκα του μακρινού έτους 40.000, προσγειώνεται στον πλανήτη Lythion για να εντοπίσει και να σταματήσει τον διάσημο και επικίνδυνο επιστήμονα Durand Durand (το όνομα του οποίου ενέπνευσε στη συνέχεια το γνωστό ποπ συγκρότημα Duran Duran!). 
Στον δρόμο της θα συναντήσει πολλούς ασυνήθιστους ανθρώπους ενώ οι περιηγήσεις της θα την φέρουν στην πόλη της νύχτας, Sogo, όπου μία νέα αμαρτία επινοείται κάθε μια ώρα. Πρωταγωνιστεί η Jane Fonda και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο τότε σύζυγός της, Roger Vadim. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο γαλλικό κόμικ του Jean-Claude Forest.

Sssh! Silent Movies
Τα Sssh! Silent Movies είναι μία μοναδική θερινή σινεφίλ εμπειρία τις καλοκαιρινές νύχτες στην ταράτσα με την ωραιότερη θέα. Συνδυάζει επιλεγμένες προβολές ταινιών και ένα εκλεκτικό DJ set κάθε φορά, που μπορείς να τα απολαύσεις φορώντας ασύρματα ακουστικά. Τα ακουστικά σου επιτρέπουν να βλέπεις την ταινία και να διαλέγεις ανά πάσα στιγμή ανάμεσα στον ήχο τής και τη μουσική που επιλέγει ο Γιώργος Δημητρακόπουλος ζωντανά κατά τη διάρκεια της ταινίας. Ανεβαίνεις στην ταράτσα, παίρνεις τα ακουστικά σου, κάθεσαι σε μια ωραία σεζ-λονγκ, βλέπεις την ταινία, αλλάζεις κανάλι στα ακουστικά και ακούς μουσική.  Τη μουσική και το πρόγραμμα των ταινιών επιμελείται ο Γιώργος Δημητρακόπουλος.

Info
Ταράτσα Μπάιος
Τετάρτη 13 Ιουλίου
Ώρα έναρξης: 21.15