Οι ταινίες της εβδομάδας (25/8/2016)

suicide-squad
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

Πέντε ταινίες κυκλοφορούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα, με το καθιερωμένο ραντεβού του τέλους του καλοκαιριού με τον Γούντι Άλεν να συνεχίζεται και φέτος.

«Ομάδα Αυτοκτονίας»

Η Αμερικανίδα πράκτορας των Μυστικών Υπηρεσιών, Αμάντα Γουόλερ έχει αποφασίσει πως μόνο μια μυστικά συναρμολογημένη ομάδα από ανόμοια, ελεεινά άτομα, που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, είναι αυτό που χρειάζεται. Όμως, όταν θα συνειδητοποιήσουν πως δεν επιλέχθηκαν για να επιτύχουν, αλλά εξαιτίας της εξόφθαλμης ενοχής τους, όταν τελικά θα αποτύχουν, μένει να δούμε πως θα αντιδράσουν. Θα λειτουργήσουν ως η Ομάδα Αυτοκτονίας, έτοιμοι να πεθάνουν προκειμένου να επιτύχουν ή θα αποφασίσουν, να πορευτούν ο καθένας για την πάρτη του;

Διαβάστε εδώ την άποψή μας για την ταινία.

«Café Society»

Ένας νεαρός φτάνει στο Χόλιγουντ κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1930 με την ελπίδα να εργαστεί στην κινηματογραφική βιομηχανία. Εκεί, ερωτεύεται, και παρασύρεται από τη ζωντανή κοινωνία των café σύμφωνα και με το πνεύμα της εποχής.

Ένα κορίτσι και ένα αγόρι στα πιο αριστοκρατικά χρόνια της Νέας Υόρκης. Ο πατέρας ενός κοριτσιού και η μητέρα ενός αγοριού στα βάθη της Αμερικής. Μια συνάντηση κάπου στη μέση.

«Το μούτρο: Η επιστροφή»

Μπορεί ο πιο επικίνδυνος επαγγελματίας εκτελεστής να αφήσει πίσω το παρελθόν του; Ο Τζέισον Στέιθαμ επιστρέφει με μια περιπέτεια που κόβει την ανάσα!

Η δουλειά ενός μηχανικού δεν τελειώνει ποτέ. Μετά από το αριστοτεχνικά σκηνοθετημένο ατύχημα πέντε χρόνια πριν, το οποίο υποτίθεται τον άφησε νεκρό, ο Άρθουρ Μπίσοπ πίστευε ότι αποχαιρέτησε για πάντα την ζωή του επαγγελματία εκτελεστή και θα μπορούσε να ζήσει μια πιο ήρεμη ζωή.

Όμως, κάποιος γνωρίζει ότι είναι ζωντανός και θα τον αναζητήσει για να αναλάβει μια φαινομενικά αδύνατη αποστολή: να δολοφονήσει ορισμένους από τους πιο επικίνδυνους ανθρώπους στον κόσμο, κάνοντας όμως τους θανάτους να φανούν σαν ατύχημα. Υπό κανονικές συνθήκες, ο Μπίσοπ θα αρνούνταν, όμως το επίδοξο αφεντικό του απειλεί την ζωή μιας αινιγματικής γυναίκας που έχει έρθει κοντά στον Μπίσοπ.

Για πρώτη φορά στη ζωή του, ο Μπίσοπ έχει ένα νέο κίνητρο για να ολοκληρώσει την αποστολή του – γιατί αυτή τη φορά η υπόθεση είναι πολύ προσωπική.

«Συνήγορος υπεράσπισης»

Ο Ρίτσαρντ Ράμσεϊ είναι ένας πετυχημένος δικηγόρος. Εργάζεται πάνω σε μια ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση υπεράσπισης ενός 17χρονου που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον πολύ πλούσιο πατέρα του. Ο Ράμσεϊ θα καταφύγει στη βοήθεια μιας νεαρής δικηγόρου, η οποία είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη εκείνο το βράδυ.

«Έγκλημα στο Νείλο» (1978)

Ο Ηρακλής Πουαρό αναλαμβάνει να εξιχνιάσει άλλο ένα έγκλημα, αυτή τη φορά σε μια κρουαζιέρα στο Νείλο. Μία νεαρή κληρονόμος δολοφονείται κι ο υπεύθυνος πρέπει να βρεθεί πριν το κρουαζιερόπλοιο φτάσει στο προορισμό του.