Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: «Ανοιχτό το ενδεχόμενο για ένα νέο Sex and the City»

sex-and-the-city1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Η παρέα των Κάρι, Σάρλοτ, Σαμάνθα και Μιράντα ενδέχεται να επιστρέψει, αποκάλυψε η πρωταγωνίστρια του Sex and the City, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Πάρκερ δήλωσε ότι δεν πιστεύει καμία από τις συμπρωταγωνίστριες της να είχε αντίρρηση στο ενδεχόμενο ενός νέου Sex and the City. Το κύριο πρόβλημα, εξήγησε στο Press Association, είναι εάν η επιστροφή θα γίνει στην μικρή ή την μεγάλη οθόνη.

Η Πάρκερ είχε πρωταγωνιστήσει πλάι στην Κιμ Κατράλ, την Κρίστιν Ντέιβις και την Σίνθια Νίξον, στην τηλεοπτική σειρά που ξεκίνησε το 1998 και ολοκληρώθηκε το 2004. Οι τέσσερις φίλες της σειράς έκαναν το κινηματογραφικό τους ντεμπούτο το 2008 και επέστρεψαν με ένα σίκουελ τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2012. 

Αυτό τον καιρό η Πάρκερ πρωταγωνιστεί σε μια νέα κωμική σειρά, το “Divorce”, μαζί με τον Τόμας Χέιντεν Τσερτς, στην οποία υποδύονται ένα παντρεμένο ζευγάρι που περνάει κρίση. Η σειρά αποτελεί έμπνευση της Σάρον Χόργκαν, η οποία είχε γράψει το σενάριο και είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά “Catastrophe” της Amazon.

Στη συνέχεια της συνέντευξης της, η Πάρκερ, η οποία είναι παντρεμένη με τον Μάθιου Μπρόντερικ για 19 χρόνια, ανέφερε ότι ήξερε ένα ζευγάρι που διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις για πάρα πολλά χρόνια, παρά το γεγονός ότι και οι δυο είχαν ευτυχισμένους γάμους. «Η σχέση του καθενός ήταν σαν ένας παράλληλος κόσμος που δεν πλήγωνε κανέναν. Είχα πάρα πολύ καιρό να δω στον κινηματογράφο το πορτραίτο ενός μεσαίας τάξης γάμου με ανθρώπου; που όλοι ξέρουμε και έχουμε δε στο μετρό, το τρένο ή ένα αυτοκίνητο δίπλα μας», κατέληξε η Πάρκερ.  

Το “Divorce” κάνει την πρεμιέρα του στις 9 Οκτωβρίου μέσω του ΗΒΟ.