Κερδίστε προσκλήσεις για το τελευταίο Σαββατοκύριακο των Νυχτών Πρεμιέρας

i-floga-pou-tremosbinei-floga-pou-tremosbinei
ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Εξασφαλίσαμε διπλές προσκλήσεις για επιλεγμένες προβολές του φεστιβάλ.

«Η φλόγα που τρεμοσβήνει»

Ενας αλκοολικός, αυτοκαταστροφικός συγγραφέας περιπλανιέται για ένα 24ωρο στο Παρίσι, επιδιώκοντας να επανασυνδεθεί με παλιούς έρωτες, φίλους και γνωστούς, και αναζητώντας απεγνωσμένα έναν λόγο για να κρατηθεί στη ζωή. Το πρώτο από τα πολλά αριστουργήματα που θα ακολουθούσαν στην καριέρα του Λουί Μαλ είναι μια αβάσταχτα μελαγχολική αλλά γοητευτική μπαλάντα για όλους όσοι νιώθουν πως δεν ανήκουν πουθενά. Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Το clickatlife.gr σε συνεργασία με τις Νύχτες Πρεμιέρας σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την ταινία. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μέσω Facebook και κερδίστε πέντε διπλές προσκλήσεις που εξασφαλίσαμε για εσάς, για την προβολή της ταινίας το Σάββατο 1η Οκτωβρίου και ώρα έναρξης 18:00 στον κινηματογράφο Odeon Όπερα 1 (Ακαδημίας 57).

«Κάποια να με προσέχει»

Καταξιωμένος ηθοποιός που γίνεται όλο και πιο δύστροπος όσο πλησιάζει στη δύση της ζωής του συναντά υπομονετική νεαρή που ονειρεύεται καριέρα στην υποκριτική και η οποία αναλαμβάνει τη φροντίδα του. Δύο φαινομενικά αταίριαστοι άνθρωποι θα γεφυρώσουν τις διαφορές τους και θα ανακαλύψουν το ευεργετικό δώρο της φιλίας, σε ένα γλυκύτατο δράμα που ο καταξιωμένος σεναρίστας των «Ονειροπόλων» έγραψε με χιούμορ και συγκίνηση, στο οποίο ο Μπράιαν Κοξ παραδίδει μια ερμηνεία ζωής.

Το clickatlife.gr σε συνεργασία με τις Νύχτες Πρεμιέρας σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την ταινία. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μέσω Facebook και κερδίστε πέντε διπλές προσκλήσεις που εξασφαλίσαμε για εσάς, για την προβολή της ταινίας την Κυριακή 2 Οκτωβρίου και ώρα έναρξης 20:00 στον κινηματογράφο Ιντεάλ (Πανεπιστημίου 46).