O Γκάι Ρίτσι ετοιμάζει το ριμέικ του «Αλαντίν»;

gay-richie-alladin
ΤΡΙΤΗ, 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Η Ντίσνεϋ αποφάσισε να μπει για τα καλά στον χορό των live action remakes.

Σύμφωνα με το TheWrap, o Γκάι Ρίτσι φέρεται να βρίσκεται σε συνομιλίες με την Ντίσνεϋ για το ενδεχόμενο να σκηνοθετήσει το live-action ριμέικ του «Αλαντίν» που είχε κυκλοφορήσει το 1992. Παράλληλα, ο Τζον Φαβρό θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του live action ριμέικ του «Βασιλιά των Λιονταριών», ενώ η εταιρεία βρίσκεται σε αναζήτηση Κινέζας ηθοποιού για να πρωταγωνιστήσει στην μεταφορά της «Μουλάν» που θα βγει το 2018.

Το ριμέικ της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων, όπου ο Ρόμπιν Ουίλιαμς είχε δώσει την φωνή του στο μαγικό τζίνι, θα είναι παραγωγή του Νταν Λιν, με τον οποίο ο Ρίτσι είχε συνεργαστεί στο «Σέρλοκ Χολμς». Αν και έχουν κυκλοφορήσει αρκετές animated συνέχειες στον «Αλαντίν», ο Ουίλιαμς είχε απαγορεύσει ρητά τη χρήση της ερμηνείας του από την πρώτη ταινία για συνέχειες.

Η live action μεταφορά του Αλαντίν έρχεται μετά την επιτυχία άλλων, αντίστοιχων μεταφορών όπως το «Βιβλίο της Ζούγκλας», το «Maleficient» και τη «Σταχτοπούτας». Η «Πεντάμορφη και το Τέρας» με την Έμα Γουάτσον στον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι μια από τις πιο αναμενόμενες κυκλοφορίες της Disney για το 2017.