Τέλος ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο από τον «Κυνηγό»

mpenisio-ntel-toro
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο φέρεται να έχει αποσυρθεί από τον νέο «Κυνηγό» του Σέιν Μπλακ, σύμφωνα με το Hollywood Reporter, μετά από μήνες αναβολών και καθυστερήσεων.

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα αντικαταστήσει τον Ντελ Τόρο στη νέα συνέχεια της σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας, αλλά εικάζεται ότι ο Μπόιντ Χόλμπρουκ είναι στην κορυφή της λίστας των επιλαχόντων. Ο Χόλμπρουκ είχε διακριθεί πρόσφατα στη σειρά Narcos του Netflix και αναμένεται να εμφανιστεί ως ο κακός στην επερχόμενη ταινία «Λόγκαν».

Σκηνοθέτης της νέας ταινίας θα είναι ο Σέιν Μπλακ, ένα γνώριμο πρόσωπο για τους φίλους της πρώτης ταινίας που βγήκε το 1987, έχοντας υποδυθεί τον Ρικ Χόκινς, έναν από τους κομάντο της ομάδας των μετέπειτα κυβερνητών της Καλιφόρνια και της Μινεσότα, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και Τζέσε Βεντούρα, αντίστοιχα.

Τη συγγραφή του σεναρίου της νέας ταινίας, που θα βγει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2018, έχει αναλάβει ο φίλος και επί πολλά χρόνια συνεργάτης του Μπλακ, ο Φρεντ Ντέκκαρ. Οι δύο είχαν συνεργαστεί σε αντίστροφους ρόλους, με τον Ντέκκαρ να σκηνοθετεί και τον Μπλακ να γράφει στο «The Monster Squad» που κυκλοφόρησε το 1987.