Δείτε ένα αποκλειστικό featurette από το «Doctor Strange»

doctor-strange
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Εξασφαλίσαμε ένα βίντεο στο οποίο οι συντελεστές αποκαλύπτουν τα μυστικά της ταινίας.

Δε χρειάζεται να σας πούμε πως μια από τις ταινίες που περιμένουμε περισσότερο φέτος είναι το «Doctor Strange». Η νέα περιπέτεια της Marvel εξερευνά νέους κόσμους και διαστάσεις, με τα τρέιλερ να μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα δούμε ένα υπερηρωικό «Inception». Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς που έχει αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Doctor Strange είναι έτοιμος να μας ταξιδέψει σε αυτές τις παράλληλες πραγματικότητες και σε αυτή τη διαδρομή θα έχει ως συνοδοιπόρο την Τίλντα Σουίντον, η παρουσία της οποίας είναι από μόνη της ένας λόγος να δεις μια ταινία.

Ο σκηνοθέτης Σκοτ Ντέρικσον έχει αναδειχθεί μέσα από ταινίες τρόμου, ίσως όμως αυτό το στοιχείο να είναι που χρειάζεται η ιστορία του Doctor Strange για να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες ταινίες της Marvel. Διαφέρει από τους υπόλοιπους χαρακτήρες και βρίσκεται ανάμεσα σε άλλους απειλητικούς κόσμους που μπλέκονται με τον δικό μας και είναι σίγουρο πως βάζει το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel σε νέα βάση.

Το clickatlife.gr σε συνεργασία με την Feelgood Entertainment εξασφάλισε ένα αποκλειστικό featurette της ταινίας, με τους συντελεστές να μιλούν στην κάμερα για τη μεταφορά στην οθόνη αυτού του τόσο ιδιαίτερου κόμικ ήρωα. Το βίντεο διαθέτει ελληνικούς υποτίτλους και είναι διαθέσιμο να το παρακολουθήσετε ΕΔΩ.

Η ταινία «Doctor Strange» θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου από την Feelgood Entertainment.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΣΧΟΣ / [email protected]