«The Walking Dead»: Διέρρευσε εναλλακτική σκηνή θανάτου

negan-walking-dead
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Προσοχή, ακολουθούν spoilers για την πρεμιέρα της έβδομης σεζόν!

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της έβδομης σεζόν του «The Walking Dead» αποκάλυψε επιτέλους ποιον από τους ήρωες σκότωσε ο Νέγκαν στο τέλος του συνταρακτικού έκτου κύκλου. Ένα κλιπάκι από τα γυρίσματα του επεισοδίου που διέρρευσε στο διαδίκτυο δείχνει τον Νέγκαν να σκοτώνει κάποιον άλλο!

Το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν αποκαλύπτει ότι ο Νέγκαν σκότωσε όχι έναν τελικά, αλλά δύο ήρωες της ομάδας: τον Έιμπραχαμ και τον Γκλεν, έναν εκ των πιο παλιών ηρώων της σειράς. Στο κλιπάκι που διέρρευσε όμως, ο Νέγκαν φαίνεται να σκοτώνει την Μάγκι, με τον Γκλεν στην συνέχεια να κλαίει και να διαμαρτύρεται. Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Νέγκαν, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη του στο Interview Magazine ότι γυρίστηκαν αρκετές εναλλακτικές σκηνές θανάτου. Όπως εξηγεί ο Μόργκαν στα γυρίσματα έπρεπε να χτυπήσει όλους τους ήρωες με την «Λουσίλ» (το ρόπαλο του), κάτι το οποίο βρήκε ιδιαίτερα δύσκολο. Για την ώρα δεν έχουν διαρρεύσει άλλες αντίστοιχες εναλλακτικές σκηνές από το επεισόδιο.

Τα βάσανα του Ρικ, του Ντάριλ και των υπολοίπων επιζώντων δεν φαίνεται να έχουν τελειωμό σύντομα, αφού η σειρά έχει ανανεωθεί και για όγδοη σεζόν, η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της στα τέλη του 2017.